اسماعیل مکی زاده انجام عملیات داکینگ و آنداکینگ انواع شناورهای در مجتمع کشتی سازی بندرعباس را از دیگراقدامات در این حوزه عنوان کرد و گفت: جابجایی رکورد بزرگترین شناور داک شده در کشور در ابعاد (سوپر تانکر) اقدام مهمی بود که با اتکا بر دانش و تخصص راهنمایان این استان و با انجام محاسبات دقیق محقق شد.
وی افزود :عملیاتها راهنمایی کشتی براساس برنامه و بدون وقفه در شرایط متاثر از شیوع ویروس کرونا و گاها از مبدا کشورهای درگیر با این ویروس به انجام رسید .
معاون دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان خاطر نشان کرد: درمدت یاد شده بیش از ۱۰ مورد عملیات STS( کشتی به کشتی ) سوپر تانکرها توسط راهنمایان، بمنظور تامین سوخت پالایشگاه بندرعباس به ثبت رسیده است .
به گفته مکی زاده جذب -و آموزش ۴ نفر کار آموز راهنما و همچنین ارتقاء درجه ی ۲ نفر از این افسران به راهنمای ارشد و ۳ نفر از راهنما ی درجه سه به دو از دیگر اقدامات انجام شده در این بخش بوده است.
شایان ذکر است؛ بنادر استان هرمزگان از ۴۰ راهنما بهره برده که تعداد ۲۰ نفر راهنمای ارشد ، ۱۱ نفر از آنها راهنمای درجه ۲ ، تعداد ۵ نفر راهنمای درجه ۳ و تعداد ۴ نفر دیگر را نیز کار آموزان تشکیل می دهند .
انتهای پیام/