هادی ابراهیمی افزود: همچنین در راستای نظارت دقیق بر اجرای پروتکلهای بهداشتی در کارگاههای استان و لزوم حفظ و صیانت از نیروی کار، بازرسیهای مشترک از بنگاههای استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
وی بر صیانت از نیروی کار، حمایت از تولید و پایداری بنگاههای اقتصادی در استان تاکید و اضافه کرد: با توجه به شرایط تحریم و کرونا، مشکلات واحدها در کمیسیون های کارگری و کارگروه رفع موانع تولید ، بررسی و برطرف شده به طوری که استان دارای کمترین بحران کارگری است.
ابراهیمی در ادامه بیان داشت: مهم ترین ویژگی بازار کار استان، افزایش تقاضا برای ورود به بازار کار است به طوری که هرمزگان بالاترین نرخ مشارکت اقتصادی کشور را در سال گذشته داشت و به نسبت تقاضا نیز فرصت شغلی ایجاد شده است.
مدیرکل تعاون و کار هرمزگان با اشاره به فعالیت ۲۷۵ تشکل کارگری و کارفرمایی و عضویت بیش از ۳۴ هزار عضو در استان گفت: تشکلات کارگری و کارفرمایی بعنوان شرکای اجتماعی و بازوان پرقدرت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستند و تعامل شرکای اجتماعی دولت، موجب امنیت شغلی، رونق تولیدات داخلی و بهبود فضای کسب و کار است.
ابراهیمی در ادامه گفت: کارشناسان روابط کار این اداره کل سال گذشته بیش از ۳ هزار دادخواست را بررسی کردند که حدود ۸۰۰ رای به صورت سازشی حل و فصل شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان با اشاره به اینکه پنجم تا یازدهم اردیبهشت ماه بعنوان هفته کارگر نامگذاری شده، گفت: به دلیل شرایط حاکم بر کشور و گسترش ویروس کرونا، برنامههای این هفته با رعایت پروتکل های بهداشتی و برخی به شکل مجازی برگزار شد.
انتهای پیام/