قلم، به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای همدان منصور ستوده، با بیان اینکه بارشهای جوی و ورود آب به مخزن سدها باعث سر ریز دو سد استان شد، عنوان کرد: ذخیره سد کلان ملایر ۴۲ میلیون و ۴۴۰ هزار متر مکعب است.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای همدان ادامه داد: هم اکنون ۹۴ درصد این سد پر است و علاوه بر سرریز شدن در سال آبی جاری ، دریچههای زیرین سد برای کنترل سیلاب احتمالی باز شده است.
وی با بیان اینکه ذخیره سد کلان ملایر ۴۲ میلیون و ۴۴۰ هزار متر مکعب است، افزود: هم اکنون ۹۴ درصد این سد پر است و علاوه بر سرریز شدن در سال آبی جاری ، دریچههای زیرین سد برای کنترل سیلاب احتمالی باز شده است
ستوده خروجی دریچه زیرین سد کلان ملایر را ۱۲۰۰۰ هزار لیتر در ثانیه اعلام کرد و گفت: هم اکنون ورودی آب به سد کلان ملایر ۹ هزار و ۷۲۰ لیتر در ثانیه است.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای همدان با اشاره به سرریز سد شیرین سو کبودرآهنگ و گنجایش ۹۸ درصدی آن خاطر نشان کرد: این سد هم ۱۱۵ لیتر در ثانیه ورودی آب به مخزن دارد و ۴ میلیون و ۳۱۰ هزار متر مکعب آب پشت آن جمع شده است.
وی ادامه داد: حجم ذخیره سداکباتان همدان هم اکنون ۸۰ درصد است و در حال حاضر ۵ هزار و ۶۷۰ لیتر در ثانیه ورودی به حجم مخزن آن اضافه شده که از این میزان روزانه ۷۷۰ لیتر در ثانیه برای تامین آب آشامیدنی مردم شهر همدان از سد خارج میشود.
ستوده با اشاره به ذخیره ۳ میلیون و ۵۴۰ هزار متر مکعبی سد آبشینه همدان گفت: ورودی سد آبشینه از سرریز سد اکباتان و بند سیاه کمر تامین می شود که در حال حاضر از بند سیاه کمر به میزان ۴۶۰ لیتر در ثانیه آب وارد این سد می شود و ۷۱ درصد آن نیز پر شده است.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای همدان از باز کردن دریچههای سد سرابی تویسرکان هم برای کنترل سیلابها احتمالی پایین دست در سال گذشته خبر داد و گفت: ۸۸ درصد حجم مخزن سد سرابی معادل ۸ میلیون و ۱۰۰ هزار متر مکعب پر شده است.
ستوده ورودی سد شنجور رزن را ۲۳۰ لیتر در ثانیه بیان کرد و افزود: حجم سد ۲ میلیون و ۱۶۰ هزار متر مکعب رسیده که معادل ۴۶ درصد ظرفیت سد است.