جواد رمضی در گفت و گو با اظهار کرد: فلسفه اعزام کاروان ورزش کارگری به مسابقات جهانی شرکت ها متفاوت از مسابقات جهانی ورزش کارگران است و مدیران شرکت ها برای حمایت از کارگران خود در حوزه ورزش و ایجاد انگیزه در آنها، در این مسابقات حضور پیدا می کنند.
وی گفت: مسابقات جهانی ورزش کارگری خاص کارگران است و برای اعزام ورزشکاران کارگر به این چنین تورنمنت هایی حتما باید مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی برگزار شود تا بهترین ها شناسایی و عازم مسابقات جهانی شوند اما در مسابقات ورزشی جهانی شرکت ها چون فدراسیون در اعزام کارگران شرکت ها دخیل نیست، کارفرما و مدیران شرکت ها تصمیم می گیرند که چه کسانی را عازم این مسابقات کنند. بنابراین امکان دارد ورزشکارانی به این مسابقات اعزام شوند که مدال آور و نخبه نباشد.
رمضی در پاسخ به این پرسش که ضرورت حضور مدیران شرکت ها در مسابقات جهانی ورزش شرکت ها چیست، گفت: مسابقات جهانی ورزش شرکت ها فرصت خوبی را برای مدیران شرکت ها جهت تبادل نظر برای مباحث تجاری و اقتصادی ایجاد می کند تا مدیران و کارفرمایان در کنار رقابت ورزشکاران کارگر خود بتوانند در زمینه مباحث اقتصادی نیز فعالیت کنند و از این طریق تمایل بیشتری برای سرمایه گذاری در حوزه ورزش داشته باشند.
وی گفت: همان طور که در مسابقات جهانی ورزش کارگران کادر فنی و سرپرست همراه ورزشکاران در مسابقات حضور پیدا می کنند در مسابقات جهانی ورزش شرکت ها نیز حضور مدیران و کارفرمایان در کنار ورزشکاران کارگر نه تنها سبب افزایش انگیزه آنها برای رقابت بهتر و کسب مدال می شود، بلکه شرایطی را فراهم می کند تا مدیران شرکت ها و واحدهای تولیدی و صنعتی برای سرمایه گذاری در حوزه ورزش تمایل بیشتری از خود نشان دهند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در این دوره از مسابقات جهانی تنها شرکت هایی مجوز حضور در مسابقات را داشتند که در عرصه ورزش کارگری فعال و نسبت به سال های گذشته جزو واحدهای صنفی فعال و موثر بوده اند. بنابراین گزینه انتخابی برای ورزشکاران اعزامی شرکت ها به مسابقات جهانی نداشتیم.
انتهای پیام