شرکت دانش بنیان پژوهش بذر اکباتان در سال ۱۳۹۵ تاسیس شده و در زمینه های تولید هسته اولیه طبقات مختلف بذور گیاهان زراعی و نهال، فروش و بازاریابی(غیر هرمی، غیرشبکه ای و غیر اینترنتی) تحقیق و توسعه در زمینه کشاورزی و صنایع وابسته، تولید گیاهچه و پیوندک وغیره امکان فعالیت دارد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در گفت و گو با خبرنگار قلم بیان کرد: این روزها تنها در زمینه های تولید هسته اولیه طبقات مختلف بذور گیاهان زراعی وارد کار شده ایم و باقی هدف هایمان را به مرحله اجرا نرسانده ایم.
هرمز سلطانی با بیان این که این شرکت، تمام نیاز استان همدان را در زمینه بذر پایه گندم و جو تامین می کند، ادامه داد: در حال حاضر ۷ نفر به صورت مستقیم و چندین کارگر و تکنیسین به صورت غیرمستقیم در این شرکت مشغول به کار هستند که در صورت پیش روی کار و شروع حوزه های دیگر فعالیت ها چون تولید گیاهچه و پیوندک، برای افراد بیشتری نیز اشتغال زایی خواهد کرد.
وی در ادامه گفت و گو افزود: در این شرکت، سالانه حدود ۱۴ تا ۱۵ تُن تولید بذر پایه گندم و جو دیم داریم اما تاکنون تسهیلاتی نتوانسته ایم دریافت کنیم.
سلطانی با بیان این که برای دریافت تسهیلات اقدام کرده ایم اما موفق به دریافت آن نشده ایم، عنوان کرد: مشکل مجوز سر راه این موضوع قرار دارد به نوعی که مطرح می شود که فعالیت ما جز برنامه ها و عملکردهایی است که خودِ جهاد کشاورزی باید پیش ببرد و نیازی به وجود یک شرکت در این زمینه نیست.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به این موضوع گفت: در صورت حمایت از شرکت ما قادر به افزایش میزان تولیدات، ایجاد اشتغال بیشتر و ورود به عرصه دیگر فعالیت هایمان نیز خواهیم بود.