علی سنجربیگی در گفت و گو با خبرنگار قلم با بیان این که ماهیت جمعیت هلال احمر حفظ آمادگی برای امداد و نجات است و هر فصل یکسری مخاطرات خاص خود را در پی دارد، خاطرنشان کرد: نیروهای هلال احمر همیشه باید برای وقوع زلزله و پاسخگویی سریع آماده باشند.
وی در این راستا افزود: مانور لحظه صفر بدوناطلاع کارکنان از زمان اجرا و در شامگاه دوازدهم خردادماه، برای سنجش آمادگی نیروهای امدادی حادثه فرضی اعلام شد با شرکت شهرهای شمالی همدان به اجرا درآمد.
این مقام مسئول با بیان این که مانور لحظه صفر را اجرایی کردیم تا بتوانیم زمان و توان ورود به حادثه نیروهای امدادی شهرستان های شمالی استان همدان را ارزیابی کنیم، تصریح کرد: سناریو ریزش کوه و لغزش لایه ها بر روی عشایر منطقه ای از شهر همدان را برای این برنامه در نظر گرفتیم و به نیروهای هلال احمر شهرستان های شمالی استان همدان با عنوان لحظه صفر از ساعت ۲۱:۳۰ دوازدهم خردادماه اعلام کردیم و ارزیابی خاص را در محل فرضی آماده نمودیم تا زمان ورود شهرستان ها و تجهیزات ان ها را به صورت تخصصی بررسی نمایند و به ترتیب میزان آمادگی ها را ثبت کنند.
وی در این خصوص به حضور ۸۰ نفر از نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر شهرستان های فامنین، رزن، اسدآباد، کبودراهنگ و بهار اشاره کرد و گفت: شهرستان ها با تجهیزاتی درخور عملیات ریزش کوه با حضور امدادگرانی که تجربه کوهنوردی دارند، در محل حادثه فرضی حاضر شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان با تاکید بر این که در خلال این مانور، نیروهای امدادی از نظر زمانی، تجهیزات، توان و تخصص نیروی امدادی و از نظر نرم افزاری و هم چنین از نظر میزان آشنایی آن ها با منطقه مورد ارزیابی قرار گرفتند، عنوان کرد: این مانور، اولین مانور لحظه صفر جمعیت هلال احمر در استان همدان بود که در سال جاری به اجرا درامد و می تواند موجب شود تا نقاط ضعف و قوت مان را بشناسیم، نقاط ضعف رابه قوت و تهدیدها را به فرصت تبدیل نماییم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان با تاکید بر این که استان همدان، معین استان قم در منطقه ۱۹ تهران است، افزود: برآنیم تا چندین مرحله مانور را در منطقه ۱۹ تهران برگزار کنیم تا علاوه بر آشنایی نیروهای امدادی با ساختمان ها و محل های استراتژیک این منطقه، تجهیزات مناسب و درخور منطقه ۱۹ را نیز برای مواقع اضطراری مهیّا سازیم.