stat counter
تاریخ : جمعه, ۲۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Friday, 10 May , 2024
  • کد خبر : 138662
  • 01 تیر 1399 - 13:20
2

اجرای طرحی برای حفظ زنجیره ارزشی ایده تا بازار در پارک فناوری تهران

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه طرح جیکو با هدف حفظ زنجیره ارزشی ایده تا بازار در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران شکل گرفت، گفت: از مهم‌ترین مشکلات امروز کشور نبود نیروی کاری دانش محور است که در مواقع لزوم وارد و در صورت عدم نیاز خارج شوند؛ به عبارتی ضمن چابک بودن انعطاف‌پذیری لازم را هم داشته باشند.

قلم | qalamna.ir :

دکتر عباس زارعی هنزکی امروز در مراسم امضای یادداشت تفاهم چند جانبه میان بنیاد ملی توسعه فناوری، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه استارتاپها منابع انسانی با دانش تخصصی در دسترس ندارند، اظهار کرد: در طرح جیکو (طرح تامین نیروی کار دانشی برای شرکت‌ها) دانشجویان برای کار دانشجویی تخصصی به شرکت‌های دانش‌بنیان معرفی می‌شوند.

وی با بیان اینکه در زنجیره ارزشی ایده تا بازار هدف این است که ایده به ثروت نهایی و ماندگار تبدیل شود، افزود: برای این زنجیره ارزشی برنامه‌ریزی شده است و دانشگاه تهران برای هر بخش اعم از ثبت هسته نوآور و پیشرو و … برنامه دارد.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: طرح جیکو سومین برنامه راهبردی دانشگاه تهران در حوزه کارآفرینی بود که با ایجاد فرصتهای شغلی درصدد ایجاد اشتغال برای دانشجویان و تأمین نیروی انسانی برای شرکتهای مد نظر است.

دکتر زارعی با بیان اینکه در طرح جیکو دانشجویان جویای کار و شرکتهای متقاضی را شناسایی می‌شوند، افزود: البته پیش از آن برای آموزش و افزایش مهارت این دانشجویان برنامه‌ریزی‌هایی می‌شود تا بدین ترتیب با تغییر فرهنگ کارآفرینی دانشجو با بازار کار آشنا شود.

وی با بیان اینکه به شماری از این دانشجویان اجازه داده می‌شود به صورت پاره وقت (حداکثر ۸۰ ساعت در ماه) پس از طی دوره آموزشی اولیه در دانشگاه تهران فعالیت کنند، گفت: در این مواقع فضای امنی برای دانشجویان فراهم و دانشجویان در بدو ورود بیمه می‌شوند.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان اینکه دانشجویان در این قبیل کارها از گرنت حمایتی بهره‌مند می‌شود، تصریح کرد: دانشجویی که انتخاب می‌شود، به مدت ۶ ماه حقوق خود را از دانشگاه تهران دریافت می‌کند، پس از ۶ ماه تنفس شرکت به صورت قسطی حقوق پرداخت شده دانشجو را بازپرداخت می‌کند.

دکتر زارعی ادامه داد: ثبت نام دانشجو و شرکتهای علاقه‌مند در سامانه جیکو، جستجوی تخصص مورد نیاز توسط شرکت از میان دانشجویان متقاضی، انجام مصاحبه کاری توسط شرکت با دانشجو، معرفی دانشجویان جذب شده توسط شرکت به پارک، عقد قرارداد گرنت جیکو بین پارک و شرکت و بالاخره آغاز همکاری دانشجو و شرکت فرآیند اجرای طرح است.

وی با بیان اینکه در امضای این یادداشت تفاهم وزارت تعاون هم در این فضا قرار می‌گیرد، افزود: بدین ترتیب نالج ورکرها (کارگران علمی) هم از شرکتهای دانش‌بنیان و دیگر شرکتها استفاده می‌کنند، البته مقرر است بنیاد ملی توسعه فناوری هم فرصتها و چالش‌های میان جامعه و صنعت را شناسایی کند تا در نهایت شرکتها بتوانند به افزایش تولید ناخالص ملی کمک کنند.

همچنین دکتر نواب‌پور، مدیر عامل بنیاد ملی توسعه فناوری در این مراسم با بیان اینکه هدف از این مشارکت کمک به ایجاد اشتغال پایدار است، گفت: وظایف این بنیاد در حوزه آموزش، پژوهش، توسعه فناوری، توسعه کسب و کار در تجاری‌سازی با تأکید بر زنجیره ارزش بین‌المللی است.

وی با تأکید بر ضرورت همکاری فناورانه که در بسیاری از مقالات جهانی به آن اشاره شده است، افزود: در این باره باید هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی در کنار یکدیگر دیده شود، بنیاد هم یک نهاد غیر انتفاعی است که مأموریت خود را صرف این موضوع می‌کند.

مدیر عامل بنیاد ملی توسعه فناوری این همکاری را ارزشمند دانست و گفت: این همکاری در چهار محور همانندسازی نیروهای متخصص، ایجاد کارگزاری فناوری با نگاه جامع، ایجاد پلتفرم تأمین مالی و استارتاپ استودیو است که این بنیاد مأموریت خود را از طریق همکاران فناور خود به انجام می‌رساند.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.