غلامعلی بوذرجمهر کارشناس زراعت جهاد کشاورزی مرودشت با اشاره به کشت ۱۱ رقم ذرت در قالب طرح مقایسه ارقام در این شهرستان گفت: ذرت در شهرستان مرودشت به عنوان کشت دوم محسوب شده و معمولا جای جو کشت میشود.
وی افزود: کشت ذرت در این شهرستان از نیمههای خرداد آغاز و تا اواخر تیرماه ادامه دارد.
کارشناس زراعت جهاد کشاورزی مرودشت با بیان اینکه یکی از راههای افزایش تولید، انتخاب ارقام مناسب و اجرای طرحهای مشارکتی است، اضافه کرد: در این طرح ارقام ایرانی ۷۰۳، رقم ۷۱۵، رقم دراخما گروه ۷۰۰ FAO، ارقام اگزوپری، ژاکلین و کروزو از گروه ۶۰۰ FAO، ارقام آمریکایی (مانا، آفرین و ارمغان)، رقم ۷۱۲ pL و رقم عجیب کشت شدند.
وی با بیان اینکه طرح PVS یا انتخاب مشارکتی ارقام برای دستیابی به بهترین عملکرد و به منظور پیشنهاد کشت زراعتهای مطلوب در هر منطقه انجام میشود، ادامه داد: شناسایی ارقام مرغوب، پر محصول و سازگار با شرایط آب و هوایی و افزایش راندمان تولید در واحد سطح از مهمترین مزایای اجرای این قبیل طرحها است.
بوذرجمهرافزود: برای اجرای این طرح، میزان بذر مصرفی، استفاده از کودهای پایه و کالیبره کردن دستگاه کارنده زیر نظر کارشناسان در دستور کار قرار گرفت.
وی گفت: پس از پایان فصل کاشت، ارقام مناسب با عملکرد مناسب به منظور توسعه و جایگزین ارقام کم محصول به کار گرفته خواهد شد.
کارشناس زراعت مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت افزود: با نزدک شدن به پایان کشت ذرت پیش بینی میشود بیش از ۸ هزار هکتار ذرت علوفهای در این شهرستان کشت شود.
کشت ۱۱ رقم ذرت در مرودشت
کشت ۱۱ رقم ذرت در مرودشت
۱۱ رقم ذرت در قالب طرح مقایسه ارقام در شهرستان مرودشت کشت شد.
قلم | qalamna.ir :
هشتگ: واحد