اصغر نوراله زاده در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: ایجاد نهادهای مالی خرد در روستاها از جمله طرح های در دستور کار صندوق بوده و در این راستا تاکنون ۲۵۰۰ صندوق در بیش از ۱۲۰۰ روستا راهاندازی کردهایم.
تقویت بنیه مالی با پرداخت وام به اعضا
وی افزود: فرایند تقویت بنیه مالی اعضای صندوق ها از طریق پرداخت وام به اعضای صندوقها صورت می گیرد تا به تدریج به رشد و پویایی لازم دست پیدا کنند.
به گفته مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، طی سال های اخیر ۱۷۰۰ اقامتگاه بوم گردی در روستاها نیز با حمایت صندوق کارآفرینی امید ایجاد و مشغول به کار شده اند.
بنگاه های متاثر از کرونا مورد حمایت صندوق
نوراله زاده از اقدام صندوق در حمایت از وام گیرندگان در دوران کرونا خبر داد و گفت: بسیاری از بنگاه های دریافت کننده وام و تسهیلات در مدتی که با شیوع ویروس کرونا روبه رو بودیم دچار مشکل شدند و نتوانستند اقساط وام را به موقع پرداخت کنند به همین منظور نزدیک به ۶۳۰ میلیارد تومان ورودی اقساط تسهیلات را به تاخیر انداختیم و به انتهای وام منتقل کردیم.
حمایت از ۱۱۴ روستای دارای مزیت رقابتی
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در پایان از شناسایی و حمایت ۱۱۴ روستای کشور خبر داد و گفت: این روستاها دارای مزیتهای رقابتی در چند محصول بودند و ما امسال اعلام کردیم که هر شهرستان باید یک روستای بدون بیکار و یک روستای دارای محصول را معرفی کند.
انتهای پیام