stat counter
تاریخ : چهارشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۳ Wednesday, 27 November , 2024
  • کد خبر : 165476
  • 19 شهریور 1399 - 14:37
4

آفت مگس سرکه، عامل ترشیدگی انجیر

آفت مگس سرکه، عامل ترشیدگی انجیر
راهکار‌های مقابله با ترشیدگی انجیر با حضور کارشناسان مرکز تحقیقات انجیر استهبان بررسی شد
قلم | qalamna.ir :
مدیر جهاد کشاورزی استهبان گفت: راهکار‌های مقابله با ترشیدگی انجیر با حضور کارشناسان مرکز تحقیقات انجیر استهبان بررسی شد .
 
آفت مگس سرکه، عامل ترشیدگی انجیر و  از جمله عوارض کاهش دهنده کمی و کیفی محصول انجیر است .
 
عدم آبیاری بیش از حد در طول سال ، تربیت و هرس درختان در فصل زمستان ، جمع آوری میوه‌های آلوده و معدوم نمودن آن‌ها از جمله اقداماتی است که میزان خسارت این میوه را به شدت کاهش خواهد داد.
مهدی اعیان منش افزود:همچنین استفاده از مبارزه رفتاری و تله طعمه‌ای محتوی پروتئین هیدرولیزات ۲.۵ درصد مخلوط با آب و سم، شکر آب با سم – سرکه ، استفاده از بقایای میوه مسموم به حشره کش به عنوان طعمه، سم پاشی و استفاده از کارت زرد باعث پائین آمدن میزان خسارت می‌شود.
وی تاکید کرد: هیچ گونه مبارزه شیمیایی برای کاهش آفت مگس سرکه راهگشا نبوده و باغداران باید از روش‌های ارائه شده برای مبارزه با این آفت استفاده نمایند.
هشتگ: , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.