مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: زنان استان فارس با آغاز جنگ تحمیلی در ٣١ شهریورسال ۵٩ و دوران ٨ ساله دفاع مقدس نقشی ماندگار از خود به یادگار گذاشتند.
راهی با بیان این که زنان علاوه بر پرورش مردان رزمنده، خود نیز حضوری فعال در دفاع مقدس داشتند افزود: در آن زمان بیش از ٢ هزار و ۲۰۰ امدادگر، پرستار، پزشک و پزشک یار بانو از استان فارس در جبههها و پشت جبههها به رزمندگان یاری میرساندند.
وی با بیان این که بار سنگین تدارکات جبهه مانند تهیه لباس و غذا را زنان در پشت جبهه بر عهده داشتند افزود: ١٩۴ بانوی شهید، وجود ٣ آزاده و ١٢۴ جانباز خانم از نقش مؤثر زنان دیار فارس در دفاع مقدس حکایت دارد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس، گفت: نقش مردم استان فارس در دفاع از میهمن اسلامی ایران با داشتن سهم ۷ درصدی از آمار خانوادههای دو شهیدی کشور معادل ۵٣۵ خانواده، ۶ درصد از خانوادههای ٣ شهیدی معادل ٣٧ خانواده،٣ خانواده ۴ و یک خانواده ۵ شهیدی، بر همه آشکار است.
وی با بیان این ٣٨ هزار و ٧٠٠ همسر جانباز یادگار دفاع مقدس در استان فارس زندگی میکنند افزود: فداکاریها و از خودگذشتگیهای این بانوان بسیار قابل توجه و تلاششان به گونهای است که گویا جنگ برای همسران این جانبازان هنوز تمام به پایان نرسیده و ادامه دارد.
نقش ماندگار بیش از ۲ هزار بانوی فارس در دفاع مقدس
رشادت بیش از ۲ هزار بانوی استان فارس در میدان دفاع مقدس ماندگار شد.
قلم | qalamna.ir :