stat counter
تاریخ : چهارشنبه, ۳۰ آبان , ۱۴۰۳ Wednesday, 20 November , 2024
  • کد خبر : 174979
  • 20 مهر 1399 - 12:50
1

پتروشیمی الوند براساس فرآیندهای قانونی شکل گرفته/پیگیری افزایش سهمیه گاز نیروگاه شازند

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: نامه ای درخصوص افزایش سهمیه گاز نیروگاه شازند در زمستان برای وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ارسال می شود.

قلم | qalamna.ir :

سید علی آقازاده بیستم مهرماه در دومین جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوای استان در سال ۹۹، با اشاره به ادامه دار بودن روند کاهش آلودگی هوا از سال ۹۵ تاکنون، اظهار کرد: در شش ماهه نخست سال ۱۳۹۶، تعداد روزهای ناسالم شهر اراک ۷۵ روز بوده است که این رقم در شش ماهه نخست سال ۹۹ به ۱۴ روز رسیده که حاکی از انجام اقدامات کارشناسی، عمیق و برنامه ریزی شده است.

وی با اشاره به رشد چهار برابری روزهای سالم در شهر اراک در طول سال های اخیر بیان کرد: براساس دستور رییس جمهوری مبنی بر تامین گاز مورد نیاز نیروگاه شازند، نامه ای به وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز به جهت افزایش سهمیه گاز مورد نیاز این نیروگاه ارسال می شود و تلاش می شود که سوخت مازوت از نیروگاه کاملا حذف شود که این اقدام در مسیر اجرای طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک است.

استاندار مرکزی در خصوص پروژه پتروشیمی الوند تصریح کرد: این پتروشیمی براساس تمام فرآیندهای قانونی شکل گرفته است و تنها به دلیل قرار گرفتن در شعاع ۳۰ کیلومتری اراک مجوز محیط زیست را در اختیار نداشت ولی تمامی فرآیند تولید توسط محیط زیست دارای تایید است.

آقازاده گفت: به درخواست استان از هیات دولت و با طی شدن پروسه های پیچیده، در نهایت هیات دولت با احداث این پتروشیمی که فعالیتش به عنوان یک تولیدکننده محصولات مورد نیاز کشور میلیون ها دلار صرفه جویی ارزی خواهد داشت موافقت کرد، همچنین این واحد صنعتی می تواند در عرصه صادرات ورود کند به همین دلیل باید از این صنعت حمایت شود. از نظر زیست محیطی فرآیندهای قانونی طی شده و نگرانی وجود ندارد.

مهناز جعفریان مدیرکل استاندارد استان نیز در این جلسه در خصوص نظارت بر وضعیت موتورخانه های دستگاه های اجرایی و تایید استاندارد آنها اظهارکرد: با توجه به الزام در نظر گرفته شده برای ادارات دولتی در کارگروه کاهش آلودگی هوای سال گذشته مصوب شد که بانک اطلاعاتی از وضعیت موتورخانه های ادارات دولتی استان تهیه شود.

وی بیان کرد: بر اساس بررسی های انجام شده ۹۸ موتورخانه و ۷۵ دیگ و مشعل اضافی در ادارات استان وجود دارد.

جعفریان با اشاره به مکاتبات انجام شده با ادارات درخصوص استانداردسازی موتورخانه ها طی ماه های فروردین، اردیبهشت، تیر و بهمن ماه ۱۳۹۸ و فروردین ماه ۱۳۹۹ گفت: تاکنون تنها چهار دستگاه اجرایی شامل اداره کل استاندارد، راهداری، شرکت غله و خدمات بازرگانی و پزشکی قانونی اطلاعات لازم را ارائه و گواهینامه استاندارد را دریافت کرده اند ولی سایر ادارات هنوز اقدامی نکرده اند.

در این جلسه مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی استان مرکزی در خصوص اجرای طرح کهاب در استان بیان کرد: طرح کهاب در واقع به معنی کاهش، هدایت و انتقال فرآوردهای نفتی در جایگاه های سوخت است که شامل سه سطح می شود.

سعید جمشیدی افزود: سطح یک شامل جلوگیری از انتقال بخارات فرآورده های نفتی به محیط در حین عملیات تخلیه فرآورده ها در ۹۰ باب جایگاه سوخت استان اجرایی شده است، مرحله دوم که شامل جلوگیری از خروج بخارات از تلمبه های جایگاه است در ۲۱ جایگاه انجام گرفته و مرحله سوم که شامل تبدیل بخار به مایع است هنوز اجرایی نشده و مقرر شده است که جایگاه ها این سه مرحله را قبل از راه اندازی به صورت کامل اجرایی کنند.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.