حسینی افزود: با بهره برداری از این طرحها ۸ هزار و ۷۵۶ خانوار شهری و روستایی فارس از نعمت گاز طبیعی برخوردار شدند.
وی اضافه کرد: این طرحها با هدف اجرای محرومیت زدایی در مناطق کمتر توسعه یافته جنوب فارس اجرا شد و علاوه بر رشد صنایع، توسعه اقتصادی و خدمات متوازن گازرسانی، موجب جایگزینی سوخت پاک با دیگر سوختهای فسیلی و کاهش آلودگی هوا و محیط زیست میشود.
به گفته حسینی، این استان با میانگین پوشش ۹۵.۸ درصدی گاز طبیعی در دو بخش شهری و روستایی به عنوان استان سبز کشور شناخته میشود.
مدیرعامل شرکت گاز فارس گفت: همچنین عملیات گازرسانی به ۸ شهر رستاق، دوبرجی، فدامی، دهرم، بنارویه، جویم، دهکویه و عمادشهر، ۱۴۹ روستا و ۳۲۵ واحد صنعتی فارس با ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار در دست اجرا است که با افتتاح این طرحها ۱۰۰ درصد شهرهای فارس و ۹۶ درصد روستاهای این استان به شبکه گاز متصل میشوند.
غلامعباس حسینی با تاکید بر این که توسعه فارس در مسیر سبز گازرسانی در سالهای اخیر شتاب زیادی گرفته است گفت: در ابتدای دولت یازدهم ۸۰ شهر فارس از گاز طبیعی برخوردار بود که اکنون این تعداد با رشد ۲۸ درصدی به ۱۰۲ شهر افزایش یافته است.
وی با اشاره به گازرسانی به ۶۷۷ روستا تا پیش از سال ۹۲ نیز گفت: با روی کار آمدن دولت یازدهم تاکنون بیش از دو هزار و ۱۱۶ روستا از مزایای گاز طبیعی بهرهمند شده که بیانگر رشد بیش از دو برابری و نهضت گازرسانی به روستائیان فارس است.
مدیرعامل شرکت گاز فارس گفت: در هفت سال اخیر، ۱۴ هزار کیلومتر شبکه گذاری، انجام، ۵۹۰ هزار اشترک جدید، ایجاد و ۲۳۱ هزار علمک گاز نصب شده که به ترتیب نمایانگر رشد ۹۳، ۶۰ و ۳۹ درصدی در توسعه خدمات گازرسانی استان است.
زنگنه با بیان اینکه ۸۶ درصد جمعیت روستایی استان فارس هماکنون از نعمت گاز بهرهمند هستند و شهریور ۱۴۰۰ مجموع جمعیت برخوردار شهری و روستایی این استان به ۹۸ درصد میرسد، گفت: از این رو استفاده از واژه پویش سبز درخور استان فارس است.
زنگنه با تاکید بر اینکه گازرسانی در کشور به برکت توسعه پارس جنوبی به سرانجام رسیده است، تصریح کرد: تولید گاز در پارس جنوبی از ۲۸۰ میلیون مترمکعب در سال ۹۲ به بیش از ۷۰۰ میلیون مترمکعب رسیده و کار بسیار بزرگی انجام شده و هماکنون به رکود قابل توجه ظرفیت برداشت روزانه یک میلیارد ۱۰۰۰ مترمکعب گاز در کشور رسیدهایم.
وی با بیان اینکه مجموعه دولت، پیمانکاران، صنایع، محیط زیست، همه و همه از گازرسانی راضی هستند و ریالی از بودجه دولت برای گازرسانی هزینه نشده است، گفت: این بدان معناست که سیاستگذاری درستی در این زمینه انجام و همه از آن منتفع شدهاند.
وزیر نفت افزود: در کنار همه این اتفاقهای خوب، درخواست میشود در مصرف گاز صرفهجویی شود تا جمعیت بیشتری از نعمت گاز برخوردار شوند. وی تاکید کرد : هماکنون اجرای روشهای تشویقی را در این زمینه آغاز کردیم.
استاندار فارس نیز در ارتباط ویدئو کنفرانسی با اشاره افزایش ۲۱۲ درصدی گازرسانی روستایی از سال ۹۲ تاکنون در استان، گفت: طی این بازه زمانی شاهد افزایش ۶۰ درصدی مشترکین و ۹۲ درصدی شبکه گذاری بودهایم.
عنایتالله رحیمی افزود: فارس از پهناورترین استانهای کشور و دارای هشت هزار روستاست که بیش از چهار هزار روستای آن بیش از بیست خانوار جمعیت دارد.
او با اشاره به وجود ۳۶ شهرستان در فارس و داشتن بیشترین شهرستانهای کشور، افزود: فعالیتهای خوب شرکت نفت موجب رضایتمندی مردم در این استان شده است.
استاندار فارس همچنین در خصوص پیوستن فارس به پویش استان سبز نیز گفت: یک اقدام بسیار مثبت است و موجب نشاط و امید آفرینی میشود و البته مزایای مختلفی هم بر آن مترتب است.
رحیمی در این جلسه خواستار تسریع در اجرای پروژهها، استفاده بیشتر ازپتانسیلهای نفتی و گازی فارس، ایجاد فرصتهای شغلی جدید و ثروت آفرینی برای توسعه کشور در زمینه نفت و گاز شد.
عبدالعلی رحیمی، دبیر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم کوار، سروستان و خرامه نیز در ادامه این جلسه بیان کرد: بالاترین نمره دولت تدبیر و امید در زمینه خدمات رسانی مربوط به گازرسانی و وزارت نفت است که در سخت ترین شرایط تحریم، گازرسانی به صورت مستمر و بدون توقف انجام شده است.
او همچنین با بیان اینکه وسعت و پراکندگی موجب شده تا هزینه گازرسانی در استان فارس بالا باشد، خواستار اعمال تخفیف در خطوط انتقال گاز به واحدهای صنعتی شد.
رییس کمیسیون عمران و نماینده شهرستانهای جهرم و خفر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: امروز بیش از ٨۵ درصد شهرها و روستاهای کشور از نعمت گاز برخوردار هستند.
محمدرضا رضایی کوچی ادامه داد: فارس از استانهای بزرگ کشور است که خود منابع گاز عظیمی دارد اما انتظار است که به گازرسانی صنایع فارس و موضوع هزینههای آنها نیز کمک شود تا این واحدها در سال جهش تولید شرایط بهتری داشته باشند