دکتر حامد حسن زاده خانکهدانی افزود:این پروژه در شهریورماه ٩٩ با تولید نشاء آغاز و پس از انتقال نشاءها به زمین اصلی در مزرعه تحقیقاتی ایستگاه تحقیقات کشاورزی میناب، هماکنون در مرحله برداشت محصول است.
وی بیان کرد : در این پروژه، لاینهای مورد بررسی از نظر صفات مختلف نظیر عملکرد، تحمل نسبت به شرایط محیطی و صفات کمی و کیفی میوه با هم مقایسه و در نهایت لاینهای برتر جهت انجام آزمایشهای تحقیقی-ترویجی و معرفی رقم انتخاب خواهند شد.
دکتر حسن زاده افزود: با معرفی ارقام برتر بادمجان سفید تولید داخل، کشور از واردات بذر بادمجان سفید بینیاز خواهد شد.
حسن زاده اظهار داشت : از مهمترین مزایای بادمجان سفید نسبت به بادمجان معمولی، میتوان به عدم وجود مواد حساسیتزا در بافت میوه آن اشاره کرد.
انتهای پیام/
براي اولين بار
بادمجان سفید در میناب هرمزگان تولید شد
هرمزگلن /قلم_به گفته ي محقق بخش تحقیقات زراعی و باغی مرکز تحقيقات و آموزش كشاورزي و منابع طبيعي هرمزگان در راستای اجرای پروژه ملی ارزیابی سازگاری و پایداری لاینهای جدید بادمجان سفید در کشور، ٩ لاین جدید بادمجان سفیدتولید شده است که همراه با یک رقم تجاری بادمجان سفید، طی یک آزمایش دو ساله در ایستگاه تحقیقات کشاورزی میناب مورد بررسی قرار خواهند گرفت
قلم | qalamna.ir :