مجید عسکری زاده در نطق پیش از دستور دویست و دومین جلسه ی رسمی این شورا بیان کرد: سرانه فضای سبز در ایران بین ۷تا۱۲ متر و بندرعباس بین ۳ تا ۴ متر می باشد در حالی که سرانه مورد تائید سازمان ملل بین ۲۰ تا ۲۵ متر برای هر نفر است.
وی گفت: در کنار عوامل دیگر مزاحمت های بصری، انبارهای مواد شیمیایی و اشتعال زا که در شهر بندرعباس هستند و همچنین انبارهایی که بدون ضابطه و مقررات در زیر پارکینگ ها و ساختمانهای شهر بندرعباس ایجاد شده اند می توان نام برد.
رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر بندرعباس تصریح کرد: مردم به دنبال نظافت کوچه و خیابانها هستند و همچنین به دنبال حفظ محیط زیست و جلوگیری از تخریب آن می باشند و این روز ها در خیابان ها و خور های شهر بندرعباس شاهد حیوانات و حشرات موذی می باشیم که می بایست با کمک شهرداری بندرعباس ، بهداشت محیط ، محیط زیست و دیگر دستگاه های مربوطه تدابیری اتخاذ گردد تا در سطح شهر حشرات موذی و حیوانات جمع آوری گردد.
عسکری زاده گفت : فعالیت در حوزه ی خدمات شهری بندرعباس مطابق با حقوق شهروندی نمی باشد و قابل قبول نیست.
عضو هئیت رئیسه شورای اسلامی شهر بندرعباس در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد : شهر بندرعباس به دلیل وجود صنایع ملی و فراملی بستری از آلودگی می باشد و صنایعی نظیر نفت ستاره ، نفت فلات قاره و نفت بندرعباس که آلاینده هستند می بایست یک درصد از فروش نفت خود را به شهرداری در راستای کاهش آلایندگی شهر پرداخت نمایند.
عسکری زاده افزود: از محل دریافت جرایم راهنمایی و رانندگی باید ۷۰ درصد آن صرف شهر جهت ایجاد پارکینگ، حمل و نقل عمومی و کاهش ترافیک شود که متاسفانه هیچ مبلغی به این شهر نرسیده است.
وی گفت: تاکنون گزارشی از پرداخت عوارض دخانیات و مجموعه کمپانی هایی که دخانیات وارد می کنند و تولید می کنند ارائه نشده است.
عسکری زاده گفت : برای اینکه بتوانیم حق مردم بندرعباس را از این صنایع بگیریم نیازمند همراهی و تعامل شورای شهر ، شهرداری و امور مالیاتی می باشیم و حق شهروندان شهر بندرعباس بهسازی خیابان ها ، حمل و نقل عمومی و توسعه ی فضای سبز می باشد و مردم چیزی فراتر از قانون از ما انتظار ندارند.
انتهای پیام/