او گفت: رعایت ساعت کاری تنها ملاک بازرسیها نیست بلکه رعایت نکات بهداشتی و اجرای درست شیوه نامههای بهداشتی از جمله اولویتها در بازرسیها میباشند.
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت دلفان افزود: رعایت شیوههای بهداشتی در فروشگاههای موادغذایی و نانواییها بسیار مهم است.
او با اشاره به وضعیت نگران کننده شیوع کرونا در دلفان ادامه داد: باتوجه به شرایط فوق بحرانی شهرستان، نظارت بر فعالیت اصناف و بازار به صورت مستمر با همکاری اتاق اصناف، اماکن، شبکه بهداشت و درمان، فرمانداری و نیروی انتظامی اعمال میشود.
او اضافه کرد: صاحبان تمامی واحدهای صنفی که به خاطر تخلف محل کارشان پلمب شود تا ۲۰ آذر پایان یک ماهه طرح محدودیتهای کرونایی اجازه فعالیت نخواهند داشت.
او از تمامی اصناف و مردم خواست تا محدودیت زمانی تعطیلی از ساعت ۱۸ را جدی بگیرند و از شهروندان خواست در صورت مشاهده تخلف در این زمینه با شماره ۱۲۴ تماس بگیرند تا بازرسان در کوتاهترین زمان کار خود را انجام دهند.
رضایی گفت: هدف از اجرا و نظارت این شیوه نامهها آن است که مردم با استفاده از ماسک، رعایت فاصله یک و نیم متری و شست و شوی درست دستها اجازه شیوع بیشتر کرونا در موج سوم را ندهند.