دکتر عباس معلمی با اشاره به برگزاری کارگاه آموزشی پرونده الکترونیکی سلامت در این مرکز درمانی گفت:پرونده الکترونیک سلامت، درگاه یکپارچه تجمیع اطلاعات است که میتواند تمام اطلاعات مربوط به وقایع سلامتی مردم را پیش از تولد تا بعد از مرگ تحت پوشش قرار دهد و شامل همه داده های کلیدی کلینیکی و مدیریتی مربوط به اشخاص باشد، که شامل: اطلاعات دموگرافیک، progress notes، مشکلات و تشخیص ها، داروهای مصرفی، علائم حیاتی، سابقه قبلی پزشکی، ایمن سازی، داده های آزمایشگاه و رادیولوژی می باشد.
وی عنوان کرد: پرونده الکترونیک سلامت پروسه دسترسی به اطلاعات از طریق اتوماسیون را ممکن می سازد و پتانسیل این را دارد که جریان کاری پزشک را ساده و موثرتر نماید .
دکتر معلمی بیان کرد: پرونده الکترونیکی سلامت دیگر فعالیتهای مرتبط به مراقبت از قبیل سیستم پشتیبان تصمیم مبتنی بر شواهد، مدیریت کیفیت و گزارش های خروجی که به طور مستقیم و غیرمستقیم از طریق اینترفیس های مختلف انجام می گیرد را پشتیبانی می کند.
وی ابراز کرد: این پروژه به منظور الکترونیک کردن بیمارستان شریعتی بندرعباس در سال ۱۳۹۹ توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و با همکاری مدیریت آمار و فن آوری دانشگاه و بیمارستان شریعتی تهیه شده است.
رئیس بیمارستان شریعتی بندرعباس خاطرنشان کرد: پروژه پرونده الکترونیکی سلامت در بیمارستان شریعتی بندرعباس در سه فاز اجرایی خواهد شد که در فاز نخست الکترونیک کردن فرم های بیمارستانی از قبیل خلاصه پرونده، شرح عمل و شرح حال می باشد که در حال اجرا است.
انتهای پیام/