سید علی آقازاده بیستم دی ماه در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی اظهار کرد: تمام تلاش ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا، بر دو مسئله حفظ سلامت مردم و کاهش بیماری و بازگشت روند اقتصادی و طبیعی فعالیت های جامعه متمرکز بوده است و در طول یک سال اخیر نه تنها اجازه تعطیلی هیچ کارخانه ای را ندادیم، بلکه حمایت کردیم که این صنایع در شرایط کرونایی فعال باشند.
وی با اشاره به اخلال در روند کاری اصناف، گفت: تلاش ما در این ستاد بازگشت صنوف به شرایط عادی بوده است، استان مرکزی در حال حاضر در مقایسه با سه ماه پیش وضعیت بهتری دارد که حاصل فعالیت خوب ستاد و همکاری مناسب مردم و کادر درمان و … بوده است و شرایط مهیاست که با ادامه این همکاری بتوانیم اصناف را به حالت طبیعی بازگردانیم.
آقازاده با بیان اینکه اصناف برای تامین معیشت خود باید هر روز کار کنند و باید تلاش داشته باشیم با ادامه این همکاری، شرایط آینده بهتر از امروز باشد، گفت: در کنار حفظ جان و سلامت مردم و ایجاد امنیت برای کادر درمان باید تلاش کنیم که فعالیت های صنفی و اقتصادی و تجاری مردم ادامه یابد.
وی اظهار کرد: شرایط اقتصادی کشور به گونه ای نبود که از این اصناف حمایت قاطع داشته باشیم، اما لازم است که همه اعضای ستاد در استان تلاش کنند که در کنار حفظ و ارتقای این روند مطلوب، نگاه جدی به فعالیت های اقتصاد مردم و کسبه وجود داشته باشد.
وی تصریح کرد: متاسفانه از یک سو گفته می شود نمایشگاه با چه شرایطی باز شود، اما از سوی دیگر شاهد برگزاری مراسمات و تجمعات در کشور هستیم که برخی مقامات هم در این تجمعات حاضر می شوند.
استاندار مرکزی با بیان اینکه ۱۰۰ فوتی هم برای کشور زیاد است، گفت: مقام معظم رهبری بر رعایت کامل پروتکل ها تاکید داشتند و مسئولان باید به این امر توجه داشته باشند. ما مراسم های مذهبی را با جمعیت کم مدیریت کردیم، اما برخی مراسم هایی که پرتجمع برگزار می شود ممکن است ابتلا را افزایش دهد. هر حرکتی که منجر به طغیان مجدد بیماری شود را قبول نداریم و همه مسئولان و مردم باید این مسئله را رعایت کنند، باید سعی کنیم اگر مسئولان قصد سفر استانی دارند، در صورت ضرورت انجام گیرد، در غیر این صورت پس از بهبود شرایط، سفرها انجام شود.
وی خطاب به فرمانداران گفت: استان مرکزی جزو اولین استان هایی بود که طرح شهید سلیمانی را در محلات با محوریت خانواده ها به انجام رساند و موفقیت قابل توجهی در این عرصه حاصل شد. فرمانداران مکلفند با هماهنگی سپاه و دانشگاه علوم پزشکی و شبکه بهداشت، تمام تلاش خود را بر اجرای بهتر این طرح مصروف کنند؛ چراکه این طرح کمک می کند در آینده شرایط بهتری را شاهد باشند و جلسات ستاد را با محوریت این طرح ادامه دهند. این طرح محدود به زمان خاصی نیست و ادامه دارد و اگر شهرستانی جلسات آنرا برگزار نمی کند حتما تذکرات لازم داده می شود.
استاندار مرکزی در خصوص برگزاری نمایشگاه در استان گفت: فروش در نمایشگاه باعث ایجاد تجمع شده و احتمال گستردگی بیماری را به دنبال خواهد داشت، از طرفی صنوف نیز از برگزاری نمایشگاه گلایه مند می شوند چراکه در دو ماه پایانی سال درصدد جبران خسارات وارده در یکسال اخیر هستند و برگزاری نمایشگاه ممکن است این فرصت را از آنان بگیرد.
آقازاده گفت: باید ۳۴ نمایشگاه در طول یک سال اخیر برگزار می شد، اما به دلیل شرایط کرونایی برگزاری نمایشگاه ها ممکن نشد و حتی اصناف هم در این راستا متضرر شدند، اما اگر نمایشگاه تخصصی با رعایت پروتکل ها و با نیم نگاهی به شرایط کنونی برگزار شود و تمام موارد ابلاغی رعایت شود، منعی ندارد ولی با توجه به اینکه فروش نمایشگاهی باعث تجمع و تراکم جمعیت می شود، افراد باید براساس ظرفیت سالن به نمایشگاه وارد شوند.
انتهای پیام