دکتر مهدی صادقی نیارکی در گفتوگو با در خصوص توانمندی جهاد دانشگاهی در حوزه سیستم رانش مترو گفت: مأموریت مجموعه جهاد دانشگاهی از روز تأسیس، ساخت داخل و در حقیقت، بومیسازی تکنولوژی و در ادامه، تجاریسازی و معرفی به بازار مصرف تکنولوژی بوده است.
معاون امور صنایع وزارت صمت افزود: این کار بسیار مهمی است. در حمل و نقل شهری درحال تغییر الگو از حمل و نقلهای سنتی به سمت حمل و نقل مدرن هستیم و تابه حال به غیر از بحث خود واگن (تریم داخلی واگن)، اصل تجهیزات یعنی پروپالشن یا همان رانش لوکوموتیو از خارج خریداری میشد.
صادقی نیارکی خاطرنشان کرد: طراحی سیستم رانش مترو کار بسیار بزرگی است که جهاد دانشگاهی به آن ورود پیدا کرده است و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شهرداری تهران و سازمان شهرداریها از آن حمایت کردهاند.
معاون امور صنایع وزارت صمت تأکید کرد: مأموریت وزارت صمت نیز به همین شکل است. درجایی که یک تکنولوژی بومیسازی و ساخت داخل شده و توان فنی و مهندسی آن اثبات میشود، وزارت صمت حتماً از آن پشتیبانی میکند.
صادقی نیارکی افزود: در ادامه ارائه نمونه اولیه، آنچه حائز اهمیت است بحث بیزنسپلن این مجموعه است. حتماً باید به بحث تأمین مالی، تجاریسازی و تولید انبوه در کنار تولید نمونه اولیه فکر شود تا از این توان بسیار ممتاز دانش فنیمهندسی داخلی و نخبگانی که وارد این حوزه شده و قبول ریسک کرده و کار را انجام دادهاند، به نحوه احسن استفاده شود.
شایان ذکر است، معاون امور صنایع وزارت صمت و هیئت همراه، صبح امروز (۲۴ دیماه ۹۹) از پروژه سیستم رانش مترو در جهاد دانشگاهی علم و صنعت بازدید کرده و در جریان جزئیات پیشرفت این پروژه قرار گرفتند.
انتهای پیام