آذری تاکید کرد: بسیاری از باشگاه ها با مشکل بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتی روبهرو هستند و این موضوع یکی از معضلات فوتبال کشور ما است. ما دو بار پنجره فولاد را در پرونده بازیکنان برزیلی توانستیم باز کنیم در حالی که با آرا قاطع و در عرصه بین المللی برنده شدیم. اما در پرونده بلبلی که حکم آن در داخل داده شده است. ما نتوانستیم این موضوع را در اینجا حل کنیم و مجبور شدیم به CAS شکایت کنیم و این جای تعجب دارد چرا دفاعیات باشگاه فولاد یک بار در کمیته استیناف و یک بار در کمیته تعیین وضعیت رد شد ولی در دو پرونده بازیکنان برزیلی دلایل ما قبول شد و چیزی حدود ۸۰۰ هزار دلار در جیب باشگاه فولاد خوزستان ماند. برای من سوال با این همه سوابق سوال است چرا پنجره ما در ایران و بخاطر پرونده محمد بلبلی بسته است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا فکر نمیکند چون پای استقلال در این پرونده در میان است ملاحضه این باشگاه را میکنند؟ بیان کرد: نه این ربطی به استقلال ندارد. موضوع این است که ما یک خلع انضباطی داریم. ما خودمان در آئین نامه و اساسنامه انضباطی خود آمدهایم مقرر کردیم که وقتی کمیته تعیین وضعیت رای را صادر میکند دیگر نهادی بالاتر از آن وجود ندارد که اعتراض خود را پیگیری کنیم. مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان در خصوص به تعویق افتادن مسابقات لیگ برتر با توجه به برگزاری مسابقات تیم ملی اعلام کرد: من هنوز دلیل اینکه مسابقات چرا عقب افتاده را نفهمیدم. این موضوع برای تیمهای با برنامه ای مثل فولاد خوزستان زیان بار است. اگر بخواهد وضعیت بدین صورت پیش برود مسابقات لیگ برتر تا مرداد ماه به طول خواهد انجامید و این بار مالی برای باشگاهها دارد. آقایان میخواهند ۱۰۰ میلیون پول به ما بدهند با سلام و صلوات میخواهند این کار را انجام دهند. بعد مصاحبه میکنند و میگویند ما در فلان پرونده ۶۰ میلیارد بردیم.
وی در پایان در خصوص احتمال میزبانی این تیم با توجه به شیوع موج چهارم ویروس کرونا در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا گفت: ما منتظر تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا خواهیم ماند. موج چهارم کرونا در کشور ما و به خصوص در خوزستان متاسفانه شروع شده و دارد یک پیک وحشتناکی را پشت سر میگذارد و قاعدتا کمیته بهداشت و درمان AFC قطعا این موضوع را دارد رصد میکند. از طرفی ما با توجه به دستور العمل و پروتکلی که مدنظر کنفدراسیون آسیا است را در اختیار داریم اما اجازه دهید پیش داوری نکنیم.