منا پوردریایی افزود :هدف از چاپ کتاب جادوی ادویه ،بیان خواص درمانی و غذایی ادویه ونقش تاریخی هرمزگان و بندرعباس در تجارت این کالای با ارزش است.
وی با اشاره به جایگاه ادویه در فرهنگ غذایی شهر خلاق بندرعباس اظهار داشت: عطر غذای بندری که حاصل ادویه ترکیبی است شهرت جهانی دارد و فرآیند ترکیب و استفاده ادویه،نسل به نسل به ما منتقل شده و به صورت آیین و سنت محلی درآمده است.
این سرآشپز بین المللی که سال ها به تدریس آشپزی و شیرینی پزی مشغول است تصریح کرد:-در کتاب اخیر خود ،روش های تهیه ادویه ماهی و میگو ،ادویه گوبولی،ادویه بریانی ،ادویه های امامی،جلاب،مهیاوه،کاری محلی و دیگر ادویه های سنتی و هندی توضیح داده شده است.”پوردریایی” در ادامه گفت:-برای شناساندن ظرفیت های ممتاز شهر خلاق بندرعباس در حوزه های مختلف از جمله آیین های سنتی باید تلاش کنیم و این آیین های ماندگار را پاس بداریم.
انتهای پیام/
ادویه با فرهنگ غذایی شهر خلاق بندرعباس آمیخته است
هرمزگان-نویسنده کتاب جادوی ادویه با بیان اینکه آشپزی شهر خلاق با ترکیب ادویه،آشپزی منحصر به فرد و شناخته شده است افزود:دنیای ادویه،دنیای رنگ ها و طعم هاست و فرهنگی جهانی دارد و با آیین های سنتی بویژه آیین های محلی شهر خلاق بندرعباس ،در آمیخته است.
قلم | qalamna.ir :
هشتگ: بین المللی, جهانی, سال, شهر