این عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با اشاره به تأثیر و فواید گوشت گوسفند در کاهش وزن، ادامه داد: وجود پروتئین بالا و چربی کم در گوشت گوسفند باعث میشود مصرف این گوشت جلوی افزایش وزن را بگیرد و سبب کنترل وزن شود.وی افزود: همچنین گوشت گوسفند راه حل خوبی برای بالا بردن سوخت و ساز بدن است و با داشتن ویتامین B کمک میکند تا کالریها و چربیهای بدن راحتتر سوزانده شوند.
چگنی با اشاره به اینکه یکی دیگر از فواید گوشت گوسفند تازه این است که به میزان زیادی از کم خونی جلوگیری میکند، افزود: کم خونی هنگامی پدیدار میشود که بدن با کمبود گلبولهای قرمز مواجه شود، گوشت قرمز به سبب وجود آهن کمبودهای گلبول قرمز را جبران میکند.این عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان ادامه داد: وجود آهنی که در گوشت قرمز است مشکلات کم خونی بدن را جبران میکند و این موضوع باعث میشود تا یکی از فواید گوشت گوسفند جلوگیری از نقصهای مادرزادی باشد.
وی تأکید کرد: گوشت گوسفند باعث میشود تا نوزادان و زنان باردار دچار کم خونی نشوند. چگنی با بیان به اینکه از دیگر فواید گوشت گوسفند میتوان به داشتن کلسیم اشاره کرد، افزود: کلسیم موجود در این گوشت برای بدن بسیار مفید است و از طریق مصرف گوشت گوسفند سلامت استخوانهای بدن تضمین خواهد شد و استخوانها به خوبی تقویت میشوند. این عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی لرستان، تأکید کرد: با خوردن گوشت گوسفند ناهنجاریها و اختلالات استخوانی به خوبی درمان میشوند.