شهردار بندرعباس در این دیدار بر تبادل نظر ارتباط دو سویه و استفاده از ظرفیت های بندری اقلیمی مشترک و خاص مردم بندرعباس با توجه به سابقه زندگی بسیاری از شهروندان هندی در شهر بندرعباس تاکید کرد.
مهدی نوبانی معبد هندوها در مرکز شهر بندرعباس را نشانه ای از وجوه اشتراکات فرهنگی دانست چرا که بندرعباس همیشه این بستر را داشته که همه فرهنگها اقوام و طوایف را در خود جای دهد و با صلح و صفا زندگی کنند.
وی افزود : ارتباط و انتقال تجربه برای ایجاد بندرگاها با مزیت های مختلف در شهر بندرعباس نیازمند شناخت و پژوهش متقابل و مشارکت در این امر است شهردار تاکید کرد: ما به طور جدی به دنبال ارتباطات پایدار و دو جانبه هستیم ارتباطاتی که در جهت ایجاد بسترهای سرمایه گذاری در شهر بندرعباس باشد.
شهردار بندرعباس تاکید کرد: بندرعباس تشنه سرمایه گذاری در حوزه دریا و ساحل است. و توسعه گردشگری در این مسیر نیاز به توجه بیشتر دارد.
وی گفت: اگر ساحل و دریا در بندرعباس به عنوان مساله اصلی توسعه و در آمد شهر مطرح شود آن وقت می توان گفت در یک شهر بندری توسعه یافته ساکن هستیم.
شهردار بندرعباس خاطر نشان کرد: ما مشتاق هستیم پیرامون مسایل مختلف شهری نشستهای مشورتی داشته باشیم تبادل نظر کنیم و از تجربیات هم استفاده نماییم.
وی افزود : راهبرد ما از جلسات دو جانبه در حد یک صحبت و دیدار خلاصه نمی شود چرا که ما میخواهیم چهره شهر و مدیریت شهری را دگرگون کنیم و نیاز داریم از تجربه های دیگران در حوزه شهری با خبر شویم.
این مقام مسئول عنوان کرد: در حوزه های مدیریت شهری، تفکیک پسماند و استفاده از فناوری های جدید، فضای سبز ،مبلمان شهری، برگزاری نمایشگاههای مشترک، سرمایه گذاری، شهر خلاق و دیگر زمینه های حوزه فعالیت شهرداری ها میتوانیم با یک ارتباط مدون و مشخص بلند مدت و کوتاه مدت به نتایج بسیار ارزندهای برسیم.
نوبانی گفت: شاخص اصلی برای توسعه پایدار در شهرها استفاده از تجربیات و ظرفیتها در حوزه های مختلف است و با تبادل دستاوردهای این مهم محقق خواهد شد.
در ادامه این دیدار احمدپایدار ،مدیر مرکز خلاقیت و فناوریهای نوین شهرداری بندرعباس گزارش کاملی از روند اجرایی برنامه های این مرکز ارائه داد و آمادگی این مرکز را برای ارتباطات در پیش رو اعلام کرد.
دارمیندرا ،سفیر هند نیز ضمن تاکید بر توسعه روابط فرهنگی بین ایران و هند بخصوص شهر بندرعباس گفت : ما در خرده فرهنگ ها ، موسیقی، باور ها ، آیین ها. پوشش و طبخ غذا رابطه نزدیکی با همدیگر داریم.
وی افزود: شهر بندرعباس پتانسیل خوبی برای رشد و توسعه دارد و نزدیکی اقلیم این شهر به شهرهای هندوستان باعث شده رفتار، اخلاق و خیلی مسایل دیگر به هندوستان شبیه باشد.
سفیر هند عنوان کرد: باید تبادل فرهنگی اتفاق بیفتد و لازمه این کار ارتباطات مستمر برای حرکت در مسیر درست است تا از ظرفیت های همدیگر خوب بهره ببریم و چالشها را پشت سر بگذاریم تا به نتیجه مطلوب برسیم.
کنسول هند در بندرعباس نیز در ادامه این دیدار بر گسترش همکاری های کنسولگری هند در بندرعباس با شهرداری تاکید کرد و استفاده از ظرفیت های دانشگاهی برای تحصیل و پژوهش دانشجویان را در راستای تبادلات فرهنگی مهم دانست.
وی اشاره کرد: با گسترش ارتباطات میشود اتفاقات ثمر بخشی را رقم زد.
این مقام مسئول گفت :ما آمادگی داریم، تجربیات خود را در حوزههای مختلف منتقل کنیم، و تعاملات بیشتری را داشته باشیم
انتهای پیام/