عمار زاهدی، با بیان اینکه توسعه ناوگان تاکسیرانی مربوط به بخش خصوصی بوده، خاطر نشان کرد: متاسفانه طی چند سال گذشته طرح نوسازی و گسترش تاکسی نداشتیم، بلکه شاهد کاهش و فرسودگی ناوگان فعال نیز هستیم.
وی ادامه داد: با توجه به درآمد حداقلی فعالین عرصه حمل و نقل عمومی درون شهری خصوصا تاکسیرانان محترم و شرایط اب و هوایی خاص در بندرعباس تعداد این خودروها حتی در مسیر های اصلی نیز کاسته شده است.
رییس سازمان حمل و نقل شهرداری گفت: قبلا خطوط فرعی با مسافربرهای شخصی ساماندهی شده پوشش داده میشد، که از زمان حذف سوخت این خودروها، رانندگان تمایلی برای جابجایی مسافر نداشتند.
وی افزود: از طرفی یکی از دلایل غیر قابل انکار برای عدم استقبال رانندگان کمبود مسافر در خطوط فرعی، طول مسیر کم اما پر ترافیک و پایین بودن نرخ جابجایی معین شده در این مسیرها بوده است.
زاهدی اظهار کرد: این سازمان حتی در برهه ای زمان و با مشورت بزرگان محلات خواستیم که جوانان و اشخاصی که دارای خودرو هستند تحت عنوان مسافربر ساکنان محله خود را جابجا کنند.
وی ادامه داد: این سازمان در حال حاضر نیز از تمامی مالکان خودروها اعم از بانوان و آقایان که علاقمند به مسافرکشی هستند تقاضا میکند با مراجعه به سازمان و اخذ مجوزات لازم فعالیت خود را در مسیر مورد نظر خودشان آغاز کنند.
انتهای پیام/