بر اساس این بخشنامه همه دستگاهها موظف به اجرای تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگران شده اندکه در این زمینه نزدیک به ۳۶ تا ۳۷ هزار نفر قرار است در فرایند تبدیل وضعیت قرار گیرند.
این درحالی است که با توجه به مفادی از بخشنامه مبنی بر اینکه تنها ایثارگرانی شامل تبدیل وضعیت می شوند که در بازه زمانی آغاز دفاع مقدس تا پذیرش بخشنامه ۵۹۸ شورای امنیت در جبهه حضور داشته اند. از طرفی بر طبق تقسیم بندی مناطق عملیاتی بخشنامه ماده ۱۱۲ برنامه ششم نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران ،مناطق عملیاتی به ۳ بخش درگیر( قبل جنگ،حین جنگ و بعد از جنگ(قطعنامه) )تقسیم شده که متاسفانه این سه زمان در بخشنامه ابلاغی برای تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر لحاظ نشده است.
از سوی دیگر ایثارگرانی که در مناطق مرزی خصوصا در غرب کشور که جز مناطق سخت جنگی وحتی درگیر بعد از قطعنامه محسوب می شوند با وجود داشتن کارت ایثارگری از تبدیل وضعیت شغلی فرزندانشان بر اساس بند “د” تبصره ۲۰ قانون بودجه ۱۴۰۰ محروم هستند.
کردستان در طول دوران هشت ساله جنگ تحمیلی چندین بار دستخوش حملات رژیم بعث شد و شهدای زیادی را تقدیم انقلاب کرد. این استان به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی “سرزمین مجاهدتهای خاموش” است.
مردم مرزنشین کردستان قبل از جنگ تحمیلی، حین جنگ و امروز که بیش از سه دهه از پایان جنگ میگذرد همچنان با ایثار جان از مرزهای این کشور دفاع میکنند.
وجه تمایز این استان، گمنامی و غریبی بیشتر در سایه جنگ با دشمنان در دو جبهه مرزی و داخلی است، اینها، کردستان را تداعیگر ایثار و غیرت و مظلومیت و سرزمین مجاهدتهای خاموش کرد.
حال از مسئولین بیش از این انتظار است که در بازنگری این بند بخشنامه و تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر این سرزمین که حتی بعد جنگ نیز درگیر بوده اند اهتمام ویژه ای داشته باشند.
انتهای پیام/