سرهنگ رامین پاشایی اظهارکرد: تماس تلفنی با شهروندان و شرکت در مسابقات تلویزیونی و رادیویی و برقراری مصاحبه دروغین با شخصیتهای کشوری و افراد سرشناس، طی سالهای گذشته یکی از ترفندهای رایج کلاهبرداران بود که با اطلاع رسانی گسترده و افزایش آگاهی هموطنان در این خصوص، سطح وقوع این گونه جرایم در کشور کاهش یافته است.
وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور و اجرای طرح قرنطینه خانگی اظهارکرد: افراد کلاهبردار در اقدامی فریبکارانه با طراحی پلت فرم های مجرمانه ضمن برقراری تماس تلفنی با هموطنان عمدتا از طریق پیامرسان واتساپ و سایر خطوط تلفن همراه اقدام به کلاهبرداری از شهروندان میکنند.
پاشایی افزود: ممکن است شیوههای کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی و یا تمام اطلاعات کارت عابر بانکی افراد را دریافت و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد میکنند.
این مقام انتظامی تأکید کرد: در اجرای مسابقات زنده رادیوئی و تلویزیونی اولویت تماس با متقاضیانی است که ثبت نام کردهاند و ارتباط با این افراد نیز از خطوط تلفن ثابت شهری انجام خواهد شد.
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا تصریح کرد: کاربران ضمن حفظ هوشیاری و توجه به توصیههای پلیس فتا مراقب فریب افراد سودجو در فضای سایبری باشند و با در اختیار قرار ندادن اطلاعات حساب بانکی خود به دیگران، مجرمان را در عملیاتی کردن اهداف خود ناکام بگذارند.
انتهای پیام