stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۲۹ آبان , ۱۴۰۳ Tuesday, 19 November , 2024
  • کد خبر : 460308
  • 31 اردیبهشت 1402 - 12:20
2

ارزیابی عملکرد مدیران تا “روز ملی کرمانشاه” انجام‌ می‌شود/ با مدیران ضعیف خداحافظی می‌کنیم

قلم | qalamna.ir :

 حالا پنج ماهی از آغاز کار استاندار جدید کرمانشاه می‌گذرد. استانداری که ظاهری آرام اما روحیه‌ای جهادی دارد. استانداری که از دلِ دانشگاه بیرون آمده و حالا دارد در میدان عمل، داشته‌ها و دانش خود را محک می‌زند.

محمدطیب صحرایی از ابتدای دی ماه سال گذشته به عنوان هجدهمین استاندار کرمانشاه منصوب شد تا پنجه در پنجه مشکلات عمیق و ریشه دار این استانِ کهن انداخته و توان و همت خود را برای بیرون کشیدن این استان از مشکلات و ظهور و بروز ظرفیت‌های آن محک بزند.

فعالیت‌های او طی این چند ماه و صحبت هایی که در جلسات مختلف داشته نشان می‌دهد که استاندار جدید در تلاش است تا کارها را طبق اصول علمی و حساب شده و با برنامه و فکر جلو ببرد. اتفاقی که جای خالی آن به وضوح در استان مشاهده می‌شد.

صحرایی در همان روزهای ابتدایی کار خود ۱۰ سوال برای مدیران استان مطرح و از آنان خواست تا جواب‌های خود را به این ۱۰ سوال ارائه کنند و تاکید کرد پاسخ مدیران و تلاش برای تحقق آنچه عنوان کرده‌اند، ملاک ارزیابی آنان خواهد بود.

این ۱۰ سوال عملکرد فعلی و برنامه های آتی مدیران و اشراف آنها بر حیطه کاری‌شان را شامل می شود و قرار است ارزیابی مدیران تا چند وقت دیگر بر اساس همین پاسخ‌ها و برنامه‌هایی باشد، که ارائه داده‌اند.

امروز سراغ استاندار کرمانشاه رفتیم تا از نحوه این ارزیابی و برنامه هایی که برای مدیران استان در آینده دارد، بگوید. 

ارزیابی عملکرد مدیران تا “روز ملی کرمانشاه”/ با مدیران ضعیف خداحافظی می‌کنیم

محمدطیب صحرایی، با اشاره به ۱۰ سوال طرح شده، گفت: در قالب این سوالات از مدیران خواسته شد تا نقاط قوت و ضعف دستگاه خود و شاخص‌ها و وضعیت فعلی و برنامه‌ها و راهکارها برای ارتقاء فعالیت دستگاه مربوطه را ارائه دهند و قطعا بخشی از ارزیابی عملکرد مدیران بر اساس تحقق این برنامه‌ها خواهد بود.

وی افزود: علاوه بر این ۱۰ سوال، یک مکمل مهم دیگر برای ارزیابی عملکرد مدیران استان اضافه شده و آن ارزیابی میدانی فعالیت مدیران است.

وی با اشاره به شروع سفرهای درون استانی از هفته گذشته، گفت: این سفرها که با سفر به شهرستان روانسر آغاز شده، گام مهمی برای بهبود کیفیت امور اجرایی و اداری استان خواهد بود.

صحرایی گفت: در گذشته، سفرهای درون استانی به یک بازدید یک یا دو ساعته و یا سرکشی به پروژه ای خاص محدود می شد، اما در برنامه جدید سفرها، سه مرحله “پیش از سفر، روز سفر و بعد از سفر” لحاظ شده تا کارایی سفرها را بیش از پیش ارتقاء دهد.

وی خاطرنشان کرد: در مرحله پیش از سفر، مسائل شهرستان با همکاری فرماندار، مدیران شهرستان و مدیران کل استان احصاء و اولویت بندی می شود و در روز سفر نیز که یک روزه خواهد بود، همراه با مدیران کل و معاونت ها، این اولویت‌ها پیگیری و در جلسه شورای ادارای شهرستان که در پایان سفر برگزار می‌شود، مصوبات لازم در این زمینه به تصویب می‌رسد.

صحرایی گفت: در مرحله بعد از سفر نیز که حداقل ۱۳ هفته(با توجه به سفر به ۱۳ شهرستان) تا سفر بعدی فاصله خواهد داشت، پیگیری مصوبات سفر با جدیت دنبال می شود.

استاندار کرمانشاه گفت: این سفرها و این بازدیدهای میدانی ملاک خوبی برای ارزیابی مدیران استان خواهد بود و در کنار ارزیابی برنامه‌ها و تحقق آنها و شاخص‌های فعلی و آینده، این بازدیدها نیز در ارزیابی عملکرد مدیران لحاظ خواهد شد.

وی با بیان اینکه دور اول سفرها تا روز ملی کرمانشاه به پایان می رسد، گفت: با توجه به پاسخ‌های داده شده به سوالات و وضعیت شاخص‌ها و … و نیز ارزیابی‌های میدانی، در نهایت ظرف دو تا سه ماه آینده تصویر روشنی از جابجایی ضروری مدیران استان ایجاد خواهد شد و تا روز ملی کرمانشاه ارزیابی از عملکرد مدیران خواهیم داشت و پس از آن با مدیران ضعیف خداحافظی می‌کنیم.

صحرایی تاکید کرد: قطعا وجود مدیران ضعیف به صلاح استان نیست و بر اساس ارزیابی های صورت گرفته در صورت تشخیص عملکرد ضعیف هر مدیر، نسبت به جایگزینی او اقدام خواهد شد.

نیمه اول امسال عمده تغییرات در سطح مدیران استان اعمال می‌شود

 این نحوه ارزیابی عملکرد مدیران قابل تقدیر است، اما جابجایی مدیرانی که کارنامه کاری آنها طی چند سال گذشته به وضوح مشخص است جای تعلل باقی نمی گذارد و بسیاری دستگاه ها هستند که باید انتصابات جدید در آنها صورت گیرد. انتصاباتی که استاندار وعده اعمال آنها را در اواخر سال گذشته داد، اما حالا با گذشت دو ماه از سال جدید هنوز محقق نشده است.

در حال حاضر تغییرات محسوسی که باید در سطح مدیران استان رخ نداده که برخی‌ها دخالت نمایندگان و افراد ذینفوذ در انتصابات را علت تاخیر در این جابجایی‌ها می دانند. برای  اطلاع از چرایی این تاخیر و روند کند انتصابات، موضوع را از خود استاندار جویا شدیم. 

صحرایی با بیان اینکه انتصابات در دستگاه های ضروری در اولویت قرار گرفته، گفت: بنای اولیه کار در انتصابات، تغییرات مدیران در مجموعه های ضروری است، اما طبیعتا تغییرات در استان تحت تاثیر مجموعه‌ای از تعاملات، گفت و گو ها و پیگیری ها است.

استاندار کرمانشاه گفت: اختلاف سلایق و نگاه های متفاوت در استان از یک سو و لزوم حفظ و استقرار آرامش در فضای کاری استان از سوی دیگر موجب شده که این تغییرات قدری زمان‌بر شود.

وی تاکید کرد: برای یک تغییر نباید مجموعه فعالیت های اداری و اجرایی استان دچار تلاطم و آسیب شود و باید در این زمینه با دقت پیش برویم.

صحرایی گفت: پیشنهادها در این زمینه جمع بندی شده و استعلامات هم مقداری انجام شده و با توجه به نظرات مختلف، بخشی از این جابجایی مدیران مشمول زمان بیشتری شده است، اما توقفی در این روند نخواهیم داشت و جابجایی بخشی از مدیران حتما صورت خواهد گرفت.

وی تاکید کرد: قطعا آنچه که به صلاح استان در زمینه انتصاب مدیران است انجام خواهد گرفت، اما احترام به نظرات مختلف در استان هم تا آنجا که به فرآیند کار آسیب وارد نکند، نگه داشته خواهد شد.

صحرایی گفت: در مجموع تغییرات رو به جلو در استان ضروری است، اما سرعت و تعداد آن باید متناسب با ظرفیت های مختلف استان باشد.

استاندار کرمانشاه تاکید کرد: در نهایت تا نیمه اول امسال عمده تغییرات در سطح مدیران استان اعمال خواهد شد.

هشتگ: , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.