مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان گفت: در این شهرستان تعداد ۱۹ واحد تولیدی پرورش مرغ گوشتی فعال وجود دارد که سه ماههی اول سال جاری تعداد ۱۳ واحد اقدام به جوجهریزی به میزان ۲۶۵۵۰۰ قطعه نمودند.
جشنی افزود: در سه ماهه اول امسال بیش از ۴۵۰ تن گوشت سفید در شهرستان ارسنجان تولید شده است.
جشنی افزود: در سه ماهه اول امسال بیش از ۴۵۰ تن گوشت سفید در شهرستان ارسنجان تولید شده است.
سامانههای نظارت بر کیفیت و بهداشت تولید مرغ در استان کاملا فعال و مراحل تولید مرغ از ابتدا تا انتهای تولید توسط کارشناسان ناظر فنی مدیریت و همچنین ناظران بهداشتی شبکه دامپزشکی کاملا کنترل شده و کاهش شدید تلفات در طی دوره، نشان از پرورش مناسب به دور از مخاطرات و بیماریها، کاهش شدید نیاز به درمان و عدم استفاده از داروهای شیمیایی و آنتیبیوتیکها دارد.