علی رئوفی در نشست رسانهای دعوت که در سالن اجتماعات شرکت آب منطقه ای هرمزگان برگزار شد،با اظهار اینکه یک هزار و ۵۵۶ شعبه برای هرمزگان در نظر گرفته شده که یک هزار شبعه ثابت و ۵۵۶ شعبه سیار هستند، عنوان کرد: با توجه به صعب العبور بودن برخی مناطق هرمزگان مانند مناطق کوهستانی شهرستانهای حاجی آباد، بشاگرد، میناب و همچنین برخی جزایر شعب سیار پیشبینی شده که با خودروهای مناسب این مناطق و شناورها به نقاط مورد نظر حمل میشوند.
وی خاطرنشان کرد: یک هزار و ۳۲۱ روستای هرمزگان دارای کرسی شوراهای اسلامی سه یا پنج نفره اند که در ۲۴ روستا داوطلب برای انتخابات شورای روستا ثبت نام نکرده بود که اکنون این تعداد به ۶ روستا کاهش یافته است، بنابراین انتخابات در ۴۵ شهر و یک هزار و ۳۱۶ روستای هرمزگان برگزار میشود.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: عوامل اجرایی انتخابات در هرمزگان به ۲ گروه تقسیم شدند که ۱۵۷ نفر دوز اول واکسن را زدهاند اما به دلیل تاخیر چین در تحویل واکسن ۳۴ هزار نفر گروه دوم هنوز نتوانستهاند واکسن بزنند و با توجه به این شرایط از عوامل حاضر پای صندوقهای رأی آزمایش پیسی آر گرفته میشود.
وی گفت: ماسک برای هر نفر ۱۵ عدد و مایع ضد عفونی کننده به میزان کافی برای عوامل حاضر در شعب پیشبینی شده است تا از این بابت نگرانی وجود نداشته باشد.
رئیس ستاد انتخابات استان هرمزگان تصریح کرد: ۱۹۸ شعبه با ۶۲۰ صندوق اخذ رأی در بندرعباس پیشبینی شده است و به مردم توصیه میکنیم با توجه به خلوتی شعب در ساعتهای اولیه صبح و خنکی هوا، این ساعتها را برای حضور در شعب اختصاص دهند.
وی تصریح کرد: بیش از ۹ هزار نفر از عوامل نظامی و انتظامی در برقراری امنیت انتحابات همکاری دارند و در هر شعبه هم ناظرهای بهداشتی حضور دارند تا کرونا نتواند سدی برای حضور مردم در پای صندوقهای رأی باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان خاطرنشان کرد: تمامی تمهیدهای لازم برای برگزاری انتخابات اندیشیده شده و پروتکلهای بهداشتی آن هم نوشته شده و در روز برگزاری انتخابات اجرا میشود.
رئوفی افزود: ۱۶ نفر بر تعداد تأیید صلاحیت شدگان نامزدی انتخابات شوراهای اسلامی روستاها افزوده شده است، بدین ترتیب ۶۷۰ نفر در ۴۵ شهر هرمزگان به رقابت میپردازند و تا روز ۲۷ خرداد امکان انصراف برای نامزدهای انتخابات شوراهای شهر و روستا فراهم است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اظهار داشت: تعداد شعب اخذ رأی در شهر بندرعباس هم نسبت به گذشته بین ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش یافته و در هر شعبه ۲ تا ۵ صندوق اخذ رأی برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی پیشبینی شده است.
رئوفی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: حضور مردم در انتخابات تأکیدی بر مشروعیت نظام درعرصههای جهانی و همچنین تاکیدی بر حفظ امنیت و اقتدار کشور است.
وی تصریح کرد: شرایط خاص در ادوار گذشته هم بوده اما انتخابات بهموقع خود برگزار شده است و در این دوره نیز با وجود شیوع بیماری کرونا برگزار میشود.
جانشین ستاد استانی کرونا افزود: این بیماری عالم گیر عرصههای مختلف اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی را متأثر کرده و آسیبهای فراوانی به همراه داشته است که سرریز آن میتواند در مشارکت اثرگذار باشد.
رئیس ستاد انتخابات استان هرمزگان خاطرنشان کرد: مساله دیگر تحریمها و درگیری کشور با جنگ اقتصادی تحمیلی از سوی دشمنان نظام اسلامی است که مردم آن را در سفرههای خود احساس میکنند و این نیز میتواند بر میزان مشارکت اثر گذار باشد.
رئوفی گفت: انقلاب اسلامی ۴۳ سال از عمر خود را پشت سر گذاشته و با تنگناهای مختلف و جنگها و نبردهای گوناگونی روبهرو بوده مانند جنگ نظامی، نبرد فرهنگی و غیره که به پشتوانه مردم از هر کدام با سربلندی خارج شده است، مردم در هر کدام از این عرصهها بلوغ سیاسی، اجتماعی و فکری خود را نشان دادهاند.
وی خاطرنشان کرد: این مردمی که در سختترین شرایط مانند جنگ هشت ساله تحمیلی از نظام و کشور خود دفاع کردهاند این بار نیز پای صندوقهای رأی حاضر خواهند شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان عنوان کرد: مردم به این نتیجه رسیدهاند که بهترین محل برای مذاکره با حاکمیت صندوق رأی است و اگر خواهان تغییر هستند از طریق صندوق رأی میتوانند اراده خود را اعمال کنند.
وی افزود: ۱۰ اصل قانون اساسی در خصوص انتخابات است و مردم سالاری بهترین راه و مسیر برای تغییر و مردم سالاری است که نسبت به سایر روشها خطای کمتری دارد.
رئیس ستاد انتخابات استان هرمزگان، تصریح کرد: مردم این روزها تبلیغات به شدت منفی برضد حق تعیین سرنوشت خود را دیده و شنیدهاند که از آنان میخواهد پای صندوقهای رأی حاضر نشوند که این بدخواهی است و در برابر این بدخواهی ها بایستی برای تغییر باید پای صندوق رأی حاضر شوند.
وی اضافه کرد: بدخواهان حتی آشوب را تبلیغ میکنند که آشوب و هرج و مرج و ایجاد ناامنی به نفع هیچکس نیست و برای حفظ امنیت و تمامیت ارضی کشور باید بر اقتدار نظام و مشروعیت آن در عرصههای مختلف افزود که بهترین راه آن حضور پای صندوقهای رأی است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان افزود: حتی اگر کسانی به نظام اسلامی اعتقادی ندارند اما نمیتوانند نسبت به سرنوشت کشور و حفظ تمامیت ارضی ایران بیتفاوت باشند و باید از حق رأی دادن خود استفاده کنیم.
انتهای پیام/