مجتبی دهقانپور در نشست مشترک با مجری طرح پنبه وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: خودمان را موظف میدانیم تا بهرهوری تولید را در کشت پنبه ارتقاء دهیم همانگونه که با همکاری تولید کنندگان، کارشناسان این سازمان و محققین مراکز تحقیقاتی این استان تولید مان از متوسط کشوری بالاتر است و سعی میکنیم این این رکورد را حفظ کنیم.
به گفته وی؛ ارتقا بهرهوری مطابق با حمایتهایی که در سطح وزارتخانه انجام و برنامههایی که در سطح ملی دنبال میشود و بر اساس شرایطی که استان فارس دارد و اقبالی که قسمتی از تولیدکنندگان به طور مشخص در جنوب استان و شهرستانهای جنوبی برای کشت پنبه دارند، پیگیری میشود.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه کاشت ردیفی و برداشت مکانیزه پنبه از جمله دغدغهها برای ارتقا بهرهوری در زراعت پنبه است، اظهار کرد: اعتقاد داریم که اگر این اتفاق بیفتد عامل موثری است در کاهش هزینهها و در بهرهوری تولید، قطعاً اثر گذار خواهد بود.
او با تاکید بر اینکه بذور مصرفی در مزارع یکی از مولفههایی است که میتواند بر ارتقا بهرهوری اثر گذار باشد، ابراز کرد: استفاده از بذور خود مصرفی پنبه در کاشت مزارع استان فارس بالاست باید برنامهریزیها به سمت ترویج مصرف بذور تائید شده سوق داده شود.
وی با بیان اینکه احداث کارخانه بذر پنبه در استان فارس میتواند گام موثری در جهت تامین بذر پنبه مورد نیاز کشور باشد، افزود: راه اندازی این کارخانهها در قالب زنجیره ارزش و تامین اتفاق ارزشمندی خواهد بود که با توجه به حضور سرمایهگذار این موضوع دنبال میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به وجود یک ظرفیت مناسب در موضوع پنبهکاری این استان نیز اشاره و بیان کرد: شرکت تعاونی پنبه کاران یکی از شرکتهای پیشرو ما است که میتواند اثرگذار باشد؛ این سازمان همه اتفاقاتی که در این عرصه می افتد را رصد میکند تا به افزایش تولید و کاهش هزینه ها در واحد سطح منتج شود.