هدایت حاتمی در نشست ستاد تنظیم بازار اظهار داشت: آثار پیچیده کرونا روز به روز بیشتر نمایان میشود و اولویت ما در درجه اول، سلامت مردم است که با مشارکت آنان، تا حدود زیادی محقق شده و این مسیر باید ادامه داشته باشد.
وی افزود: این بیماری، صدمات بسیار گستردهای به ساختارهای مختلف کشور زده که بعد اقتصادی آن بسیار مشهود است و امسال چون سال جهش تولید است، خیلی باید تلاش کرد تا آثار آن به حداقل کاهش یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمانشاه عنوان کرد: یکی از راهبردهای ما، توجه به اقشار آسیبپذیر است و ما باید به این قشر توجه ویژهای داشته باشیم، امسال کار ما بسیار زیاد است و باید با کمک هم، اقتصاد را به حالت عادی بازگردانیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیز در این نشست گفت: اکنون حدود ۹۰۰ واحد تولیدی در استان با تعداد متغیر کارگر وجود دارد که باید از طریق ایجاد یک پروتکل جامع بر مبنای طرح فاصلهگذاری اجتماعی و با همکاری اداره بهداشت و درمان، بتوانیم سلامت کارگران را تا حدودی تأمین کنیم.
محسن دارابی افزود: باید در خصوص برنامهریزی در زمان ورود و خروج کارگران به محل کار، نحوه استفاده از سرویسهای ایاب و ذهاب، چینش افراد در خطوط تولید بتوانیم بهترین طرح را پیشنهاد و اجرا کنیم.
وی عنوان کرد: ما توانستیم تقاضای استان را از لحاظ تولید و تأمین ضدعفونیکننده دست برطرف و همچنین ۵۰۰ هزار ماسک را در داروخانههای شبانهروزی توزیع کنیم که کمتر استانی موفق به این امر شده است.
رئیس سازمان صمت کرمانشاه تصریح کرد: تمام تلاش مان را به کار بردیم و از تولید روزی هزار و ۵۰۰ عدد ماسک، به تولید ۵۰ هزار عدد ماسک رسیدهایم و امید داریم که در سال جهش تولید، ظرفیت را از این بیشتر هم افزایش دهیم.