منابع خبری اعلام کردند که نظامیان رژیم اشغالگر ساختمانی را در غرب اردوگاه «جبالیا» واقع در شمال نوار غزه هدف قرار دادند.
بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، اشغالگران صهیونیست منزلی را در غرب اردوگاه «النصیرات» واقع در مرکز نوار غزه بمباران کرد که در نتیجه آن ۱۵ تن به شهادت رسیدند. در پی بمباران منزلی در خیابان «الجلاء» واقع در غرب شهر غره ۱۰ تن شهید شدند.
نیروهای رژیم صهیونیستی همچنین به نگهبانان کمکهای بشردوستانه حمله کرده که در جریان آن چند تن شهید و مجروح شدند.
حمله رژیم صهیونیستی به نگهبانان کمکهای بشردوستانه در غرب شهرهای رفح و خانیونس تاکنون ۱۵ شهید و بیش از ۳۰ مجروح برجای گذاشته است.
پیشتر مرکز حمایت از خبرنگاران با صدور بیانیهای از شهادت «ایمان حاتم شنطی» خبرنگار ۳۶ ساله فلسطینی به همراه همسر و سه فرزندش در بمباران شهر غزه خبر داد و این جنایت را محکوم کرد. شنطی روز چهارشنبه در بمباران منزلش در شهر غزه توسط جنگندههای صهیونیستی به شهادت رسید.
مرکز حمایت از خبرنگاران تاکید کرد که تداوم این حملات بیانگر خطرات بزرگی است که خبرنگاران فلسطینی در حین انجام وظایفشان یا اقامتشان با آن مواجه هستند؛ به طوری که مراجع صهیونیستی با ورود خبرنگاران خارجی به منظور پوشش اخبار جنگ در غزه مخالفت میکنند.
با شهادت شنطی، شمار شهدای خبرنگار که ارتش صهیونیستی در جریان جنگ نسلکشی در غزه از تاریخ هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به شهادت رسانده است، دستکم به ۱۹۳ نفر رسید و ۳۹۶ نفر دیگر هم زخمی شدهاند. رژیم صهیونیستی همچنین ۴۰ نفر از خبرنگاران را نیز بازداشت کرده است.
سازمان عفو بینالملل در استرالیا نیز اخیرا جایزه «دفاع از حقوق بشر» سال ۲۰۲۴ را به نشانه قدردانی از تلاشهای شجاعانه «انس شریف» خبرنگار فلسطینی در پوشش خبرهای مربوط به حوادث غزه و ارائه گزارشهای زنده درباره درد و رنج شهروندان فلسطینی در بحبوحه این جنگ به وی اعطا کرد.
شریف بارها توسط نظامیان صهیونیست تهدید شده است که باید فعالیتش را متوقف کند، اما بیتوجهی وی به این تهدیدها باعث شد که رژیم صهیونیستی با بمباران منزلشان پدر وی را به شهادت برساند و با این وجود، وی همچنان در کنار تعداد معدودی از همکاران خبرنگارش به پوشش اخبار جنگ نسلکشی رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه ادامه میدهد.
در همین راستا، دفتر رسانهای دولتی غزه اعلام کرد که اشغالگران به عملیات کشتار و نسلکشی در نوار غره ادامه داده و بر کمکهای بشردوستانه که وارد این باریکه شده سیطره یافته و مانع توزیع کمکها میشوند و موسسات امدادرسانی وجود دارند که کارکنان آن به دلیل تداوم حملات رژیم صهیونیستی از غزه خارج شدهاند.
این دفتر افزود، جنگندههای رژیم اشغالگر به بمباران منازل و هدف قرار دادن محل تجمع شهروندان فلسطینی ادامه داده و مناطقی را در شمال نوار غزه به طور کامل تخریب کردهاند.
در همین رابطه، نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی به روستای «کفر مالک» و اردوگاه «الجلزون» واقع در شمال شهر «رامالله» در مرکز کرانه باختری یورش برده و طی آن اقدام به بازداشت شماری از فلسطینیان کردند. منابع خبری اعلام کردند که اشغالگران صهیونیست به اردوگاه «بلاطه» واقع در شرق شهر نابلس در شمال کرانه باختری یورش برده و طی آن یک جوان فلسطینی به ضرب گلوله اشغالگران به شهادت رسید.
نظامیان رژیم اشغالگر با یورش به این اردوگاه اقدام به تیراندازی گسترده و شلیک گاز اشکآور کردند که منجر به وقوع درگیری بین آنها و مبارزان فلسطینی شد. برخی منابع در جمعیت هلال احمر فلسطین نیز اعلام کردند که در جریان این درگیری یک جوان از ناحیه پا مورد اصابت گلوله قرار گرفت و یک مرد ۶۵ ساله و یک زن ۶۰ ساله نیز مورد ضرب و شتم نظامیان صهیونیست قرار گرفته و به بیمارستان منتقل شدند.
صهیونیستها همچنین به شهرک «قوصین» واقع در غرب شهر «نابلس» در شمال کرانه باختری یورش بردند. رسانههای خبری از شلیک بمبهای نوری توسط اشغالگران در بحبوحه درگیریهای خشونتبار با شهروندان فلسطینی در اردوگاه «العین» در شمال شهر «نابلس» خبر دادند. خبرنگار شبکه خبری العربی گزارش داد که اشغالگران پس از یورش به شهرک «قباطیه» در شهر «جنین» با فلسطینیان وارد درگیریهای خشونتباری شدند.
منابع محلی فلسطین نیز از یورش نظامیان رژیم اشغالگر به شهر «قلقیلیه» واقع در شمال کرانه باختری و هدفگیری یک خودروی فلسطینی در این شهر و شهادت یک فلسطینی خبر دادند.
در کنار نسلکشی در نوار غزه، ارتش رژیم صهیونیستی عملیات خود را در کرانه باختری گسترش داده و شهرکنشینان نیز حملات خود را در کرانه باختری از جمله قدس شرقی تشدید کردهاند که طبق دادههای رسمی فلسطینی، منجر به شهادت ۸۰۹ فلسطینی، مجروح شدن حدود ۶ هزار و ۴۵۰ فلسطینی دیگر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار نفر شده است.
از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نوار غزه ۴۳۳ روز میگذرد و مدتی است به دلیل دسترسی نداشتن به مواد غذایی و آب سالم، علائم سوءتغذیه و بیآبی روی کودکان و حتی بزرگسالان به وضوح خود را نشان میدهد. سازمان دفاع مدنی فلسطین مانند دیگر نهادهای بینالمللی اعلام کرد هیچ خانهای در نوار غزه نیست که از ابتداییترین نیازهای زندگی برخوردار باشد و وخامت شرایط بهداشتی و امنیت غذایی و عدم دسترسی به سادهترین و اولیهترین نیازهای زندگی گواه این شرایط است.
ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با ارتکاب جنایت هولناک در مناطق مختلف نوار غزه به تشدید عملیات نظامی خود در شمال این باریکه ادامه میدهد و حدود ۲ ماه است که با اجرای طرحی که به «طرح ژنرالها» معروف شده، مناطق مختلف شمال نوار غزه در محاصره هستند.
در همین راستا، سازمان دیدهبان حقوق بشر اعلام کرد رژیم صهیونیستی از کوچ اجباری و گرسنگی به عنوان سلاح جنگی در نوار غزه استفاده میکند.
از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، تلآویو میلیاردها دلار تجهیزات نظامی مختلف از آمریکا دریافت کرده است. براساس اعلام وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، این تجهیزات شامل ناوگان جدید جنگندههای اف-۳۵، تانک، موتور خودروهای زرهی، خودروهای جنگی و هزاران تُن تجهیزات نظامی دیگر میشود.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی همچون انگلیس، با نادیده گرفتن ۲ قطعنامه شورای امنیت برای متوقف کردن فوری حملاتش به نوار غزه و نیز دستورالعملهای دیوان بینالمللی دادگستری درباره لزوم اتخاذ تدابیری برای جلوگیری از نسلکشی و تلاش برای بهبود شرایط انسانی در غزه، به حملات خود ادامه میدهد.
انتهای پیام