stat counter
تاریخ : شنبه, ۷ مهر , ۱۴۰۳ Saturday, 28 September , 2024
  • کد خبر : 116272
  • 09 اردیبهشت 1399 - 20:41
4
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان مطرح کرد:

اعلام ۲۴ ساعته نتیجه آزمون وسع برای بیماران مبتلا به کرونا

اعلام ۲۴ ساعته نتیجه آزمون وسع برای بیماران مبتلا به کرونا
مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه ارزیابی استحقاق افراد توسط وزارت رفاه انجام و نتایج به ما اعلام می‌شود که در ابتدا زمان طولانی را طی می‌کرد اما اواخر به خصوص به دلیل بیماری کرونا کمتر شد، افزود:‌ ارزیابی برای بیماران مبتلا به کرونا سریع‌ انجام می‌شود و نتیجه استعلام ۲۴ ساعته است.
قلم | qalamna.ir :

قلم، سعید فرجی امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه خوشبختانه درصد جمعیت زیر پوشش بیمه سلامت در استان به نسبت سایر بیمه‌ها بالا است، اظهار کرد: عمده‌ترین بیمه‌شدگان استان در قالب بیمه سلامت خدمات دریافت می‌کنند.

وی با بیان اینکه خدمات سازمان بیمه سلامت به بیمه‌شدگان توسط پنج صندوق کارکنان دولت، روستاییان، سایر اقشار، بیمه همگانی و خویش‌فرمایان (ایرانیان) ارائه می‌شود، اذعان کرد: جمعیت بیمه‌شدگان این سازمان در استان همدان در صندوق کارکنان دولت ۱۲۷ هزار، در صندوق سایر اقشار ۵۸ هزار و ۹۰۰ نفر، در صندوق بیمه روستاییان در حدود ۶۰۰ هزار نفر، در صندوق بیمه همگانی ۱۶۳ هزار و ۶۰۰ نفر و در صندوق بیمه ایرانیان ۹ هزار و ۴۳۰ نفر است.

این مقام مسؤول با بیان اینکه درمجموع ۹۵۰ هزار  نفر در استان همدان زیر پوشش بیمه سلامت هستند، اظهار کرد: بخشی از این اقدامات بیمه سلامت استان همدان در سال گذشته در راستای اجرای قوانین برنامه ششم توسعه و قوانین بودجه سال‌های ۹۷ و ۹۸ است.

فرجی با اشاره به لزوم الکترونیکی کردن خدمات این قانون، به تشریح اجرای آزمون وسع پرداخت و گفت:‌ از آبان ماه سال گذشته این طرح آغاز شده و طبق آن هر فردی که پوشش بیمه‌ای نداشته می‌تواند به دفاتر پیشخوان طرف قرارداد و نمایندگی‌های ما مراجعه کند و درخواست آزمون وسع دهد.

وی با بیان اینکه ارزیابی استحقاق افراد توسط وزارت رفاه انجام و نتایج به ما اعلام می‌شود که در ابتدا زمان طولانی را طی می‌کرد اما اواخر به خصوص به دلیل بیماری کرونا کمتر شد، افزود:‌ ارزیابی برای بیماران مبتلا به کرونا سریع‌ انجام می‌شود و نتیجه استعلام ۲۴ ساعته است.

فرجی با تاکید بر این موضوع تصریح کرد: ۹۰ درصد هزینه بیماران مبتلا به کرونا به عهده ما و ۱۰ درصد به عهده وزارت بهداشت است که در مجموع رایگان حساب می‌شود.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان در ادامه صحبت های خود با اشاره به اینکه طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی سال گذشته اجرایی شد گفت: ابتدا قرار بود این طرح در یک شهرستان هر استان اجرا شود و بعد سایر شهرستان‌ها آن را اجرایی کنند اما با پیگیری‌های صورت گرفته تعداد شهرها در همدان از یک به سه مورد ارتقا یافت و بعد بقیه شهرستان ها وارد شدند.

بی رغبتی پزشکان همدانی برای ورود به نسخه نویسی الکترونیکی

وی ادامه داد: در طرح نسخه‌نویسی الکترونیک با وجود اینکه بیشترین مراکز درمانی در شهرستان همدان قرار دارد اما همکاران ما رغبتی ندارند هرچند تشویقی‌هایی در این زمینه قائل شده‌ایم و مطالبات سریع‌تر پرداخت می‌شود.

فرجی از پرداخت طلب اسفندماه سال گذشته مطب‌هایی که نسخه نویسی الکترونیک داشته‌اند خبر داد و افزود: به دنبال این هستیم مطالبات فروردین امسال این مطب‌ها را اواسط اردیبهشت ماه پرداخت کنیم.

وی با بیان اینکه ملایر بیشترین نسخ الکترونیک را به خود اختصاص داده هرچند نزدیک به شهرستان همدان است گفت: در حال حاضر ۲۲ پزشک در ملایر و ۲۳ پزشک در همدان نسخه‌نویسی الکترونیکی انجام می‌دهند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به اینکه اسدآباد و کبودراهنگ نسبت بالایی از نسخه‌نویسی الکترونیک را به خود اختصاص داده‌اند یعنی ۷۰ تا ۸۰ درصد افزود: طرح نسخه‌پیچی الکترونیک در کشور چندان مورد استقبال قرار نمی‌گیرد و این به دلایل متعددی از جمله مسائل زیرساختی و ارتباط الکترونیکی برمی‌گردد.

وی با اشاره به اینکه در تبدیل نسخ کاغذی به الکترونیکی توسط داروخانه همدان پایلوت بود، اجرای این طرح را در نهادینه شدن نسخ الکترونیک مهم عنوان کرد و گفت: ۱۳ داروخانه در اسفندماه سال گذشته تبدیل نسخ کاغذی به الکترونیکی را در برنامه داشتند.

فرجی در این راستا، با بیان اینکه پرداخت مطالبات نسخ الکترونیک اسفندماه پرداخت شده است، تاکید کرد: ۶۳ پزشک در استان نسخ‌الکترونیک نوشته‌اند که مطالبات آنها سریع پرداخت می‌شود که امیدوارم سایر پزشکان نیز از این طرح استقبال کنند تا  از مزایا برخوردار شوند.

این مقام مسئول از تمدید اعتبار دفترچه‌های بیمه‌سلامت تا پایان خردادماه به دلیل بیماری کرونا خبر داد و گفت: این اقدام ابتدای اسفندماه سال گذشته به دلیل عدم مراجعه مردم به مراکز تمدید دفترچه انجام شد.

وی از پرداخت مطالبات به مراکز درمانی طرف قرارداد سخن گفت و افزود:‌ در پرداخت مطالبات سطح یک به روز تر هستیم؛ سابقه نداشت ابتدای سال بعد بالغ بر ۹۵ درصد هزینه‌های سال قبل را پرداخت کنیم  اما این مهم امسال اتفاق افتاد.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه در سطح «دو» و «سه» بالغ بر ۸۰ درصد هزینه‌ها متعلق به دانشگاه‌ها هست و ۲۰ درصد سایر مراکز گفت: علی الحساب مطالبات آذرماه سال گذشته مراکز دولتی و دانشگاهی در آن سال پرداخت شده است.

پرداخت ۶۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی

وی با اشاره به اینکه طی دو ماه اخیر بالغ بر ۶۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی در سال قبل پرداخت شد افزود: تمام مطالبات سال گذشته مراکز دولتی و دانشگاهی را تا مهر ماه پرداخت کردیم و ۷۰ درصد مطالبات آبان و آذرماه این مراکز نیز پرداخت شده است.

فرجی با بیان اینکه وضعیت پرداخت مطالبات داروخانه‌های استان را مطلوب دانست و گفت: مطالبات آذرماه داروخانه‌ها پرداخت و مطالبات دی و بهمن آن ها باقی مانده و اسناد اسفندماه آن ها نیز رسیدگی نشده است.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان در پایان صحبت های خود تصریح کرد: پیگیر هستیم پرداخت مطالبات داروخانه‌هایی که نسخ الکترونیک می‌نویسند در  اولویت قرار خواهد گرفت.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.