ایسنا و به نقل از تک اکسپلوریست، محققان طی این مطالعه نشان دادهاند که روش تصویربرداری نور صوتی در هر روشی که در آن از کاتتر استفاده میشود مانند لقاح آزمایشگاهی یا جراحیهایی که با استفاده از ربات داوینچی استفاده میشود و پزشکان به دید واضحتری از عروق احتیاج دارند بسیار مناسب است.
تصویربرداری نور صوتی روشی است که طی آن از نور و صدا برای تولید تصاویر استفاده میشود. هنگامی که انرژی حاصل از لیزر پالس شده ، ناحیهای را در بدن روشن می کند ، آن نور توسط جذب کننده عکس درون بافت جذب میشود.افزایش دما باعث ایجاد انبساط سریع گرما میشود و موج صوتی ایجاد میکند. سپس موج صوتی را میتوان با یک پروب فراصوت دریافت کرد و در یک تصویر آن را بازسازی کرد.
در طول مطالعه ، دانشمندان تصویربرداری نورصوتی را مستقیماً بر روی یک حیوان زنده با آناتومی و اندازه مشابه اندام انسان انجام دادند. این فناوری در حین مداخله قلب آزمایش شده است.
مداخله کرونری از طریق پوست (PCI ) یک روش غیر جراحی است که از یک کاتتر(لوله نازک و انعطاف پذیر) برای قرار دادن یک ساختار کوچک به نام استنت برای باز کردن رگهای خونی در قلب که بر اثر بیماری تصلب شرایین بسته شدهاند، استفاده میکنند.
طی این مطالعه ، دانشمندان ابتدا فیبر نوری را درون هسته توخالی کاتتر قرار دادند، که یک انتهای فیبر برای انتقال نور به یک لیزر متصل شده بود. به این ترتیب ، تجسم فیبر نوری همزمان با تجسم نوک کاتتر منطبق بود.سپس آنها عمل کاتتریزاسیون قلب را بر روی دو خوک که بیهوش بودند انجام دادند و از فلوروسکوپی استفاده کردند تا ابتدا مسیر کاتتر را در مسیر قلب ترسیم کند.آنها همچنین از فناوری رباتیک برای نگه داشتن پروب سونوگرافی و حفظ سیگنال نورصوتی استفاده کردند و پس از آن خوکها را مورد بررسی و مشاهده قرار دادند و دریافتند هیچ آسیبی به بافت آنها از طریق عمل به روش نورصوتی وارد نشده است.
انتهای پیام