قلم و به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان، محمودرضا رسولی بیان کرد: از تاریخ چهارم اردیبهشت ماه لغایت چهارم خردادماه و در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر در طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان، کلیه مراکز عرضه مواد خام دامی استان توسط کارشناسان دامپزشکی بازرسی می شوند.
به گفته مدیرکل دامپزشکی استان همدان هدف از این بازدید هارا بررسی کیفیت بهداشتی مواد خام دامی و رعایت دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در خصوص حمل، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی در مراکز عرضه و اطلاع رسانی عمومی و آشنایی مردم استان با ضوابط مذکور است.
رسولی در ادامه از تشکیل و تجهیز ۳۷ اکیپ بازرسی ثابت و سیار در سطح استان جهت کنترل و نظارت بهداشتی بر مواد خام دامی در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: با عنایت به افزایش مصرف فرآورده های خام دامی در این ماه مبارک و تأمین امنیت غذایی مصرف کنندگان از تولید تا مصرف، برنامه ریزی منسجم جهت اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی در سطح استان که شامل ۱۴ اکیپ ثابت و ۲۳ اکیپ سیار، از تاریخ چهارم اردیبهشت ماه لغایت چهارم خرداد ماه و در دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر صورت گرفته است.
این مقام مسئول اظهار کرد: در این طرح از کلیه مراکز عرضه مواد خام دامی از قبیل قصابی ها، مرغ فروشی ها، خودروهای ویژه حمل فرآورده های خام دامی، سردخانه ها، کشتارگاه های دام و طیور و کارگاه های بسته بندی این فرآورده ها بازرسی انجام می گیرد.
مدیرکل دامپزشکی استان همدان در پایان از مردم استان درخواست کرد ضمن تهیه این فرآورده ها از مراکز معتبر و مجاز، در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را از طریق تلفن ۱۵۱۲ و تلفن های ۴-۳۲۶۵۱۸۰۱ به بازرسان اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا برخورد مقتضی در این رابطه صورت گیرد.