stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۶ آذر , ۱۴۰۳ Tuesday, 26 November , 2024
  • کد خبر : 174897
  • 20 مهر 1399 - 10:54
2

تولید بیش از ۲ هزار تن گوشت قرمز در کازرون

تولید بیش از ۲ هزار تن گوشت قرمز در کازرون
۲ هزار و ۸۰۰ تن گوشت قرمز در شهرستان کازرون تولید شد.
قلم | qalamna.ir :

حمید رشیدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون با اشاره به تولید ۲ هزار و ۸۰۰ تن گوشت قرمز در شهرستان کازرون در ۶ ماهه نخست امسال، گفت: تعداد ۷۰ واحد پروار بندی صنعتی و نیمه صنعتی و ۲۰۰ واحد پروار بندی سنتی در این شهرستان فعال است.
وی افزود: در این واحد‌ها سالیانه ۶۸ هزار راس دام سبک و ۹ هزار و ۵۰۰ راس دام سنگین (گاو، گوساله و گاومیش) برای تامین گوشت قرمز پرورش داده می‌شوند.
رشیدی بیان کرد: در حال حاضر این مدیریت سعی در بالا بردن ضریب تبدیل و افزایش وزن لاشه با اصلاح نژاد دام سبک و سنگین پر تولید مانند نژاد سانن، آلپاین و سیمینتال دارد.
وی تصریح کرد: در حوزه پرواربندی و پرورش دام‌های گوشتی در شهرستان کازرون، برای ۵۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده است و هزار و ۱۰۰ نفر هم به طور غیرمستقیم در این عرصه مشغول به کار هستند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون با بیان اینکه تولید گوشت قرمز در این شهرستان با رعایت کامل قوانین و مقررات بهداشتی صورت گرفته و در هنگام کشتار هم نظارت‌های کامل شرعی و بهداشتی صورت می‌گیرد، افزود: گوشت تولید شده از لحاظ بهداشتی و شرعی بدون هیچ مشکلی در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.
شهرستان کازرون در فاصله ۱۲۰ کیلومتری جنوب غربی شیراز قرار دارد.

هشتگ: , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.