وی در خصوص طرح درمان در منزل بیماران کرونایی عنوان کرد: این طرح مورد تأیید ابتدایی رئیس دانشگاه قرار گرفته و در مرحله بررسی علمی است.
معاون بهداشت و دبیر ستاد مبارزه با “کرونا” دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار داشت: طی کمیتهای که به زودی با حضور متخصصین و کارشناسان باسابقه در حیطه بیماریهای عفونی و ریه برگزار خواهد شد، توجیه علمی و اقتصادی این طرح بررسی میشود.
وی اظهار کرد: در این طرح بیماران کرونایی بستری در بیمارستان که نیاز به مراقبتهای ویژه(آی. سی. یو) نداشته باشند، میتوانند با دریافت تجهیزات لازم به خصوص کپسول اکسیژن ادامه مراحل درمان را در منزل سپری کنند.
کوشکی تصریح کرد: بدیهی است تیمهای کارشناسی پرستاری و مراقب سلامت علاوه بر آموزش به اعضای خانواده و خود بیمار، نظارتهای حضوری و غیرحضوری خود را در زمان درمان در منزل خواهند داشت.
دبیر ستاد مبارزه با “کرونا” دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: در صورتی که اجرای این طرح مورد تأیید کمیته تخصصی قرار گیرد، به زودی در شهر خرمآباد به صورت پایلوت آغاز میشود.
وی همچنین در خصوص آزمایشگاههای جدید تشخیص کرونا تصریح کرد: آزمایشگاه تشخیصی کووید ۱۹ در شهرستان دورود به زودی راهاندازی میشود.
کوشکی افزود: مکان و تیم کارشناسی این آزمایشگاه آمادهاند و تجهیزات مورد نیاز آن نیز در حال خریداری هستند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: این آزمایشگاه پس از راهاندازی، نمونههای مراکز غربالگری و بیمارستانهای شهرستانهای دورود، بروجرد، ازنا و الیگودرز را پوشش خواهد داد.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان ابراز امیدواری کرد این آزمایشگاه نهایتا تا اواسط آذرماه آماده بهرهبرداری شود.
وی گفت: با دو آزمایشگاه خصوصی در خرمآباد برای پوشش بخشی از نمونهها به توافق رسیدهایم.
کوشکی افزود: نمونههای این آزمایشگاهها برای تأیید انستیتو پاستور در حال بررسی است و اگر مشکلی خاصی نداشته باشند، طی روزهای آینده فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.