stat counter
تاریخ : سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت , ۱۴۰۳ Tuesday, 30 April , 2024
  • کد خبر : 194892
  • 02 آذر 1399 - 13:16
2

تولید چای ترش برای اولین بار در مرودشت

۵۰۰ کیلوگرم چای ترش یا چای مکی از نیم هکتار در حومه شهرستان مرودشت برداشت شد
قلم | qalamna.ir :

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت گفت: چای ترش نسبت به سایر گیاهان دارویی معطر، مقاومت بیشتری نسبت به شوری آب و خاک داردو کشت این گیاه برای مناطق با حاصلخیزی کمتر و با آب کمتر مناسب است .
عزیز رحیمی افزود: کشت این گیاه دارویی کم آب بر در اردیبهشت انجام و در نیمه آبان ماه نیز برداشت شده است.
وی افزود: این محصول هم به صورت بذری و هم به صورت چای ترش برداشت می‌شود و چای ترش قابلیت فرآوری زیادی به‌صورت استفاده در سالاد، ترشی، مربا و مخلوط‌های دمنوشی دارد.
وی تصریح کرد:چای ترش سرشار از آهن، مس، اسید سیتریک، آنتوسیانین، فلاونوئید‌ها و ویتامین c و در رفع بسیاری از بیمار‌های و در نتیجه افزایش طول عمر موثر است .

هشتگ:

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.