رضا گروسی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار قلم افزود: در سال جاری، ایجاد ۱۶ هزار و ۳۷۷ فرصت شغلی به تفکیک دستگاههای اجرایی و شهرستانهای استان هدفگذاری و ابلاغ شده است.
وی اضافه کرد: استان قزوین تا به امروز در تحقق تعهد اشتغال از برنامه ریزی صورت گرفته جلوتر است و در سطح کشور نیز رتبه خوبی در این زمینه دارد.
این مسوول با اشاره به تعهد اشتغال در شهرستانهای استان، اضافه کرد: در آبیک از ۲ هزار و ۱۹۵ فرصت شغلی هدف گذاری شده، هزار و ۷۹۹ فرصت معادل ۸۱.۹۶ درصد، در آوج از ۹۵۵ تعهد، ۸۴۳ فرصت شغلی معادل ۸۸.۲۷ درصد، در البرز از ۲ هزار و ۱۳۳ تعهد، ۲ هزار و ۳۲۸ فرصت شغلی معادل ۱۰۹.۱ درصد، در بویین زهرا از ۲ هزار و ۵۹۲ تعهد، ۲ هزار و ۱۸۳ فرصت شغلی معادل ۸۴.۲۲ درصد، در تاکستان از ۲ هزار و ۹۳۹ تعهد، هزار و ۷۷۰ فرصت شغلی معادل ۶۰.۲۲ درصد و در قزوین از پنج هزار و ۵۶۳ تعهد، ۲ هزار و ۷۰۴ فرصت شغلی معادل ۴۸.۶۱ درصد محقق شده است.
گروسی گفت: هم اکنون البرز با ۱۰۹.۱ درصد بیشترین میزان تحقق اشتغال استان را دارد و قزوین با ۴۸.۶۱ درصد کمترین میزان تحقق را در سامانه رصد ثبت کرده است که باید با اهتمام بیشتر تا پایان سال جاری میزان اشتغال هدفگذاری شده را محقق سازد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین با اشاره به میزان اشتغال محقق شده استان به تفکیک دستگاههای اجرایی، گفت: تا به امروز شرکت آب منطقهای ۸۴۸ درصد، آب و فاضلاب روستایی ۷۵ درصد، بهزیستی ۸۶ درصد، جهاد کشاورزی ۹۰ درصد، دانشگاه علوم پزشکی ۷۶ درصد، راهداری و حمل و نقل جادهای ۸۵ درصد، شرکت گاز ۱۰۴ درصد، صنعت، معدن و تجارت ۵۱ درصد، صندوق کارآفرینی امید ۱۰۴ درصد، فرهنگ و ارشاد اسلامی ۱۱۱ درصد، میراث فرهنگی ۹۶ درصد، کمیته امداد ۷۹ درصد، و اقتصاد و دارایی ۱۰۸ درصد اشتغال هدفگذاری شده خود را محقق ساختهاند.
وی گفت: تمامی اطلاعات ارائه شده در خصوص تعهد اشتغال استان براساس سامانه رصد انجام میشود که کد ملی تکراری را نمیپذیرد و حتماً باید یک فرصت شغلی ایجاد شده باشد تا بتوان آن را در سامانه ثبت کرد.
این مسوول با اشاره به شیوع بیماری کرونا در سال جاری، گفت: همه گیری این بیماری، مشکلات و آسیبهای زیادی را برای دستگاههای اجرایی و واحدهای تولیدی و صنعتی استان ایجاد کرد ولی علیرغم تمامی موانع و مشکلات به وجود آمده در تحقق اشتغال استان پیشگام بوده ایم.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین با اشاره به تسهیلات پرداخت شده به مشاغل و کسب و کارهای آسیب دیده استان، گفت: تاکنون ۲۰ هزار و ۷۰۱ پرونده دریافت تسهیلات کرونا در استان تشکیل شده است که از این تعداد، ۱۵ هزار و ۲۴۹ فقره پرونده، هزار و ۶۹۲ میلیارد ریال تسهیلات برای اشتغال ۱۹ هزار و ۵۹۷ نفر دریافت کردهاند.
گروسی در بخش دیگری از سخنان خود، توسعه کارآفرینی را بهترین راه ایجاد اشتغال پایدار در مناطق شهری و روستایی استان، دانست و گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی کشور باید برای تخصیص مشوقها و اجرای بستههای تثبیت اشتغال اقدام کرد که در این زمینه طرحهای کارورزی، مشاغل خانگی و تسهیلات اشتغال روستایی و فراگیر در دست اجرا است.