رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما بندرعباس در این نشست ضمن بیان اینکه دانشگاه و صنعت دو رکن اساسی درجامعه هستند و باید نسب به ارتقا آن در جهت هم افزایی بیشتر اقدامات موثری صورت گیرد، گفت: امید داریم با همکاری صنایع در استان هرمزگان به زودی مدرسه مهارتی جوشکاری صنعتی و زیر آب را افتتاح کنیم تا هم کسانی که در این مدارس مهارت می بینند درآمدی را کسب کنند و همچنین صنایعی که مربوط به جوشکاری زیر آب و خشکی در نوار ساحلی ایران مستقر هستند از طریق نیاز سنجی ها شناسایی شوند.
دکتر احسان محمدی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: از آنجایی که صنایع مختلف در استان هرمزگان از جمله پالایشگاههای نفت و گاز، صنایع کشتیسازی و مناطق ویژه صنعتی در نقاط مختلف استان در حال گسترش است، لزوم مهارتآموزی و آمادهسازی نیروی کار ماهر مورد نیاز این پروژهها بیش از پیش احساس می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه مجموعه کشتی سازی و دانشگاه می توانند یک اتفاق بزرگ در تکمیل پازل مهارتآموزی و اشتغال را رقم بزنند، افزود: با برنامه ریزی های مدون سعی می کنیم همکاری های مشترک فی مابین دو مجموعه را گسترش دهیم تا در راستای تقویت مهارت نیروهای استادکار گام های موثرو هم سو با نیازهای صنعت برداریم و همچنین به ظرفیت های علمی و کارگاهی مد نظر دانشگاه و صنعت دریایی دست یابیم.
رئیس مرکز آموزشی و فرهنگی سما بندرعباس خاطرنشان کرد: تحولات وسیعی در صنعت کشتی سازی به وقوع پیوسته است و از همین رو می خواهیم این کار را بر پایه ی یک بازه ی زمانی مشخص بر مبنای ظرفیت و تجربیات مهندسین متخصص در ایزوایکو پیش ببریم.
محمدی نژاد گفت: چون دانشگاه محل تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر است و اگر این نیروی انسانی متخصص بتواند دانش و مهارت خود را در عرصه تولید و صنعت به کار ببرد، موجب پیشرفت خواهد شد، بنابراین ارتباط صنعت و دانشگاه در هر کشور و مجموعه ایی می تواند تأثیری تعیین کننده در رشد اقتصادی و اشتغالزایی آنجا داشته باشد.
وی با بیان اینکه شناخت و برطرف کردن نیازهای تحقیقاتی بخش صنعت و به روز نگهداشتن آن از طریق آموزش و ارتقای دانش دانشجویان و آماده کردن آنان برای حضور در بازار کار از جمله وظایف مهمی است که در الویت دانشگاه است، افزود: از سوی دیگر صنعت می تواند با ایجاد بستر بازار کار و اشتغالزایی مفید برای جوانان و افرادی که آموزش های مرتبط را در دانشگاه ها گذرانده اند را فراهم آورد.
استقبال مدیرعامل ایزوایکو از فعالیت مدرسه ی مهارتی
در ادامه این نشست مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران گفت: صنعت و دانشگاه در کنار یکدیگر می توانند زمینه های پیشرفت را فراهم آورند از همین رو ما از گسترش فعالیت مدرسه عالی مهارتی به سایر حوزههای مرتبط با صنعت کشتیسازی استقبال خواهیم کرد.
مهندس رضاییان اصل افزود: با وجود ظرفیتها و امکانات بسیار خوب در مجتمع کشتیسازی، همکاری دو مجموعه میتواند از طریق تشکیل کارگروه مشترک آموزشی و پژوهشی و پیگیری راهاندازی مدرسه جوشکاری صنعتی و زیرآب می تواند آینده ی بهتری را برای تضمین وضعیت اشتغال جوانان هرمزگانی ترسیم کند.
وی از این مجتمع به عنوان دروازه صنعت دریایی کشور به بازارهای جهانی یاد کرد و گفت: موفق شده ایم طی ۱۰ سال دانش های مورد نیاز در صنعت دریایی را بومی سازی کنیم و خوشبختانه برای اجرا پروژه ها به هیچ نمونه ای خارجی نیاز نداریم.
مدیرعامل مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران با تاکید بر اینکه ایزوایکو در راستای جهش و پیشرفت بیشترنیازمند متخصصانی است که بتوانند ایده بدهند و ایده را به یک محصول و خدمت نو و رقابتی متناسب با استانداردهای بین المللی تبدیل کنند، یادآور شد: رسانههای گروهی نیز باید درجهت ارتقای سطح آگاهی و فرهنگ عمومی در زمینه جایگاه و رسالت دانشگاه و صنعت در توسعه ملی و ایجاد اشتغال پایدار ایفای نقش کنند.
انتهای پیام/