فصل بهار و تابستان بهترین فرصت برای گنجاندن میوه و سبزیجات تازه به رژیم غذایی است. قارچ ها، فلفل ها، کدو، و انواع توتها سرشار از ریزمغذیهای ضروری برای بدن هستند. بهتر است از میوههای ارگانیک در این فصل استفاده کنید. همچنین استفاده از مواد غذایی حاوی چربیهای سالم مانند آواکادو، آجیل ها، و دانههایی مانند تخم آفتاب گردان برای بدن بسیار سودمند است.
۲– مراقب زیاده روی باشید
با پایان زمستان سرد و آغاز فصول گرم سال، مردم تمایل بیشتری برای بیرون رفتن و تفریح دارند. بیرون رفتن افراد در قالب پیک نیک غالباً همراه با خوراکیهای مضر، کبابهای چرب، و گوشتهای فرآوری شده است که زیاده روی در مصرف آنها میتواند سلامت بدن را به مخاطره بیاندازد.آنجیلا ماهونی، استاد دانشگاه علوم پزشکی کالیفرنیای جنوبی در این باره میگوید: حقیقت این است که گوشتهایی که ما در پیک نیک های مان کباب میکنیم سرشار از چربیهای مضر است. از آنجایی که حذف چنین غذاهایی در تفریحات بیرون از خانه سخت به نظر میرسد، بهتر است از خواص گوشتهای مختلف آگاهی یافته و از گوشتهای سالمتر مانند گوشت سفید به جای گوشت قرمز استفاده کنید.
۳– به اندازه کافی آب بنوشید
با گرم شدن هوا بدن حجم بیشتری آب را از طریق تعریق از دست میدهد. از این رو، اهمیت دارد که افراد با شروع فصل بهار نسبت به مصرف آب کافی توجه ویژهای داشته باشند. کم آبی بدن در صورتی که شدید باشد میتواند مشکلات جدی برای سلامت ایجاد کند. حتی کم آبیهای خفیف بدن نیز میتواند باعث بی حالی و خستگی، کمبود انرژی، و سردرد شود. برای جلوگیری از کم آبی بدن در روزهای گرم حتماً یک بطری آب به همراه داشته باشید. از دیگر خواص نوشیدن آب کافی برای انسان این است که مانع از زیاده روی در خوردن غذا میشود.
۴– بیرون بروید و ورزش کنید
انجام ورزش و داشتن تحرک کافی روزانه بسیار مهم است. میتوانید فواصل کوتاه تا منزل یا محیط کار را زیر نور آفتاب بهاری قدم بزنید. به طور کلی هر فعالیتی که باعث تحرک در استخوانها و ماهیچههای شما شود برای سلامتی تان مفید است. از دیگر خواص ورزش کردن در زیر نور آفتاب ساخته شدن ویتامین D به وسیله پوست است. با این حال، نوشیدن آب کافی در زمان ورزش کردن را فراموش نکنید، زیرا تعریق باعث از دست رفتن آب بدن میشود و افراد در صورتی که آب کافی ننوشند ممکن است دچار گرمازدگی شوند.