stat counter
تاریخ : جمعه, ۳۰ آذر , ۱۴۰۳ Friday, 20 December , 2024
  • کد خبر : 141215
  • 08 تیر 1399 - 15:51
2
مدیرکل بحران:

وقوع ۵۰ آتش سوزی از ابتدای سال/ برای اطفای حریق مناطق صعب‌العبور نیازمند بالگرد هستیم/ هیچ گونه گزارشی مبنی بر عمدی بودن آتش سوزی ها اعلام نشده است

وقوع ۵۰ آتش سوزی از ابتدای سال/ برای اطفای حریق مناطق صعب‌العبور نیازمند بالگرد هستیم/ هیچ گونه گزارشی مبنی بر عمدی بودن آتش سوزی ها اعلام نشده است
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: برای اطفای حریق در مناطق صعب‌العبور نیازمند بالگرد هستیم اما این درخواست هنوز محقق نشده است.
قلم | qalamna.ir :

جلیل بالایی در گفت و گو با خبرنگار قلم اظهار داشت: تدابیر لازم جهت پیشگیری از آتش سوزی منابع طبیعی اتخاذ شده اما کماکان مهمترین مسئله تهیه بالگرد جهت استفاده در مناطق صعب‌العبور است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: هرساله تفاهم نامه ای بین وزارت دفاع و سازمان جنگل ها جهت تأمین بالگرد منعقد می‌شود تا هرجا که بنابر تصمیم ستاد بحران بود از بالگرد استفاده شود و حتی استاندار محترم به معاون اول و وزرا نامه نوشته اما هنوز محقق نشده است.

وی تصریح کرد: در حریق های جزئ فرمانداران مدیریت می‌کنند اما در مواقع حساس و کلیدی نیازمند بالگرد هستیم.

بالایی با بیان اینکه فرهنگ استفاده از منابع طبیعی بسیار مهم است گفت: بحث اطلاع رسانی به موقع آتش سوزی حائز اهمیت است، که اینچنین سریع می‌توان اطفای حریق کرد، مردم منطقه که منفعت آنان در مراتع و جنگل است باید درصورت آتش سوزی سریعا اطلاع دهند چراکه همان لحظه اول مدیریت آن آسان است اما اگر گسترده شود کار سخت‌تر می‌شود، لذا از مردم درخواست داریم در صورت وقوع هرگونه آتش سوزی سریعاً با شماره ۱۵۰۴ منابع طبیعی، پلیس ۱۱۰ و یا آتش نشانی تماس بگیرند.

این مسؤل با اشاره به اینکه اکنون ۲۰۰ دمنده داریم و آتش نشانی مناطق سردسیر جهت کمک به مناطق گرمسیری رفته اند و ۴ دستگاه آتش نشانی به منابع طبیعی اضافه شده است خاطرنشان کرد: دهیاری ها بعنوان مدیریت بحران از بخشداری ها ابلاغ گرفته اند، ستاد بحران شهرستان ها تشکیل شده و آمادگی کامل وجود دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه در ادامه بیان کرد: بیش از ۸۰ درصد توان ما کمک های مردمی است، طی ۷۲ ساعت گذشته در آتش سوزی که در منطقه پاوه و جوانرود رخ داد، بخش اعظمی از کار با مردم بود و به نوعی عنصر اصلی اطفای حریق نیروهای مردمی است و همه پای کار هستند چراکه این موضوع برای همه مسؤلان و مردم اهمیت دارد.

بالایی با بیان اینکه اگر مشکل انتقال نیرو و امکانات حل شود هیچ گونه مشکلی نداریم اذعان داشت: از ابتدای سال تا کنون حدود ۵۰ مورد آتش سوزی گزارش شده که همه فرمانداران و بخشداران پای کار بوده اند.

وی به قانون جدید مدیریت میدانی آتش سوزی ها اشاره و تصریح کرد: اگر آتش سوزی داخل روستا باشد برعهده دهیار، اگر شهر باشد برعهده شهرداران و آتش نشانی، اگر عراضی ملی و منابع طبیعی باشد با منابع طبیعی، اگر مناطق حفاظت شده باشه برعهده محیط زیست و اگر در عراضی کشاوزی باشد برعهده جهاد کشاورزی است.

این مسؤل مشکل کنونی در فصل برداشت را جار سوزی دانست و گفت: این موضوع می‌تواند باعث آلودگی هوا، از بین رفتن خاصیت خاک و آتش سوزی شود، لذا جهت حل آن از ظرفیت بزرگان منطقه استفاده کرده ایم و دادستانی نیز طی بخشنامه ای اعلام کرده است که موارد تخلف را گزارش کنیم.

مدیرکل بحران استفاده از ظرفیت مراکز خدمات کشاورزی جهت ارتباط با کشاورزان برای جلوگیری از جار سوزی را از دیگر اقدامات صورت گرفته اعلام کرد.

بالایی در پاسخ به این سوال که آیا آتش سوزی ها منشأ عمدی و یا امنیتی دارد گفت: تاکنون ۴ نفر بعنوان عامل آتش سوزی به دستگاه قضایی معرفی شده اند اما هنوز مسئله امنیتی بودن آن قطعی نشده است و گزارشی نیز در این خصوص نداشته ایم.

وی در پایان خالی از سکنه بودن روستاهای طرف عراقی در نقطه مرزی را از دیگر مشکلات بیان کرد و اظهار داشت: متأسفانه گاهی آتش سوزی از سمت کشور عراق به داخل ایران سرایت می‌کند و هم اکنون در نفت شهر با این مشکل مواجه هستیم

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.