قلم، مهرداد سالاری معاون عمرانی استاندار کرمانشاه پیش از ظهر امروز در نشست هم اندیشی شهردار، مدیران، روسای سازمانها و شهرداران مناطق هشت گانه کرمانشاه اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا باعث شده که شهرداریها با مشکلات متعددی مواجه شوند، چرا که شهرداریها نهادهایی خودگردان هستند که از محل درآمدهایشان می توانند برای پیشبرد امور شهر هزینه کنند و مشکلات اقتصادی شهروندان بر منابع درآمدی آنها نیز تاثیرگذار است.
وی با تاکید بر لزوم حرکت شهرداری کرمانشاه به سمت تعریف منابع پایدار درآمدی گفت: در شرایط اقتصادی فعلی می طلبد شهرداری و مدیران آن همکاری و مساعدت بیشتری با مردم داشته باشند و بهتر است جهت ارتقا درآمدها به سمت درآمدهای پایدار حرکت کنند.
سالاری بیان کرد: از جمله این درآمدهای پایدار، بحث رونق ساخت و ساز است که در این زمینه اجرای پروژه های مسکن مهر، مسکن ملی و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در دستور کار قرار دارد.
معاون عمرانی استانداری کرمانشاه تصریح کرد: تنها در بخش مسکن ملی ساخت ۱۲ هزار واحد در دستور کار قرار دارد که ساخت ۹ هزار واحد آن امسال شروع میشود.
این مسؤل ادامه داد: رونق ساخت و ساز در شهرها علاوه براینکه منبع درآمدی خوبی برای شهرداری خواهد بود، به ایجاد اشتغال و رونق اقتصاد هم کمک خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: رونق ساخت و ساز تنها راهکار برون رفت شهرداری از مشکلات فعلی و ارتقا درآمدهای شهرداری است.
معاون استاندار کرمانشاه بر جذب بخش خصوصی جهت مشارکت در ساخت و سازها و اجرای پروژه های شهری تاکید کرد و بیان داشت: پهن کردن فرش قرمز برای سرمایه گذاران نباید در حد شعار باقی بماند و شهرداری کرمانشاه باید در زمینه تحقق عملی این شعار اهتمام ورزند.
سالاری گفت: شهرداران موظفند با تخلفات شهری مقابله کنند، اما توصیه و تاکید بر این است که در انجام مأموریت های خود از انجام حرکاتی که ممکن است معضلات اجتماعی به همراه داشته باشد خودداری کنند.
وی با اشاره به اینکه نیروهای شهرداری باید در نوع برخورد با تخلفات، تعامل و همکاری بیشتری با مردم داشته باشند اظهار داشت: امروزه در شرایطی هستیم که شیوع کرونا فشارهای روحی و روانی و نیز فشارهای اقتصادی زیادی بر مردم وارد کرده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه در پایان با اشاره به بروز برخی مشکلات و مسائل آنی و لحظه ای در مجموعه شهرداری کرمانشاه، گفت: این مسائل نباید کلانشهر کرمانشاه را از سیاست ها و برنامه های بلندمدت آن عقب بیندازد و باید همزمان در کنار رسیدگی به این مسائل، سیاست های کلی و برنامه های کلان هم دنبال شود.