معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: کشاورزان چهار شهرستان استان فارس شامل استهبان، داراب، نیریز و جهرم، ۹۵ درصد کل انجیر خشک کشور را تولید میکنند.
سید رضا ساداتی در جلسه بحث و بررسی پیرامون تولید، فرآوری، تجارت داخلی و صادرات محصول انجیر گفت: از آنجا که انجیر از مزیتهای صادراتی فارس و کشور محسوب میشود، ارتقای سطح دانش تخصصی تولیدکنندگان و صادرکنندگان و بنگاههای تولیدی –صادراتی در این حوزه اهمیت بسزایی دارد.
ساداتی ادامه داد: توسعه و ارتقای صنایع مرتبط با بسته بندی و فرآوری انجیر در ایجاد زمینه اشتغال و افزایش ارزش افزوده این محصول اثرگذار است.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: بحث ثبت برند ملی و بینالمللی انجیر استهبان و استان ارتقای صنایع مرتبط با بسته بندی و فرآوری این محصول فانتزی و ارگانیک محلی و بومی متناسب بازارهای جهانی در راستای تهیه، تولید و توزیع در امر توسعه و ایجاد اشتغال پایدار و افزایش ارزش افزوده این نوع محصولات اثر گذار است.
ساداتی خاطرنشان کرد: برای صادرات این محصول، تسهیل زیر ساختها، صادرات و بسته بندیهای استاندارد و بهداشتی، توجه به کشورهای آسیای میانه، کشورهای حوزه خلیج فارس و برخی کشورهای اروپایی در راستای بالابردن ارزش افزوده، رشد و توسعه فعالیتهای اقتصادی و جهش تولید اثر گذار است.
سید رضا ساداتی در جلسه بحث و بررسی پیرامون تولید، فرآوری، تجارت داخلی و صادرات محصول انجیر گفت: از آنجا که انجیر از مزیتهای صادراتی فارس و کشور محسوب میشود، ارتقای سطح دانش تخصصی تولیدکنندگان و صادرکنندگان و بنگاههای تولیدی –صادراتی در این حوزه اهمیت بسزایی دارد.
ساداتی ادامه داد: توسعه و ارتقای صنایع مرتبط با بسته بندی و فرآوری انجیر در ایجاد زمینه اشتغال و افزایش ارزش افزوده این محصول اثرگذار است.
معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صنعت، معدن و تجارت فارس گفت: بحث ثبت برند ملی و بینالمللی انجیر استهبان و استان ارتقای صنایع مرتبط با بسته بندی و فرآوری این محصول فانتزی و ارگانیک محلی و بومی متناسب بازارهای جهانی در راستای تهیه، تولید و توزیع در امر توسعه و ایجاد اشتغال پایدار و افزایش ارزش افزوده این نوع محصولات اثر گذار است.
ساداتی خاطرنشان کرد: برای صادرات این محصول، تسهیل زیر ساختها، صادرات و بسته بندیهای استاندارد و بهداشتی، توجه به کشورهای آسیای میانه، کشورهای حوزه خلیج فارس و برخی کشورهای اروپایی در راستای بالابردن ارزش افزوده، رشد و توسعه فعالیتهای اقتصادی و جهش تولید اثر گذار است.
- وی با بیان اینکه عمده انجیر فارس در شهرستانهای استهبان، نی ریز، داراب، جهرم و کازرون تولید میشود، اظهار کرد: ۳۶ واحد بسته بندی انجیر در استان فعال است که بر اساس آمار منتشر شده در سال گذشته بیش از ۴۷ میلیون دلار انجیر از استان فارس به خارج از کشور صادر شده است.
سید عبدالعظیم خادم حمزه، مدیر کل دفتر امور اقتصادی استانداری فارس نیز در این جلسه گفت: توسعه زیر ساختها، تامین مالی تولید کنندگان و صادرکنندگان همچنین همگرایی و تعامل بین تشکلهای تولیدی و تجاری در این محصول لوکس موجب رشد و توسعه فعالیتهای اقتصادی، افزایش اشتغال و در اختیار گرفتن سایر بازارهای بینالملی خواهد شد.
او در این جلسه بر حمایت استانداری و دولت از تشکیل میز ملی انجیر در فارس تاکید کرد و برای اجرای پیشنهادات و خواستههای رؤسای تشکلهای صادراتی استان با بررسی در کمیتههای تخصصی قول مساعد داد.
او در این جلسه بر حمایت استانداری و دولت از تشکیل میز ملی انجیر در فارس تاکید کرد و برای اجرای پیشنهادات و خواستههای رؤسای تشکلهای صادراتی استان با بررسی در کمیتههای تخصصی قول مساعد داد.