بر اساس اطلاعات موجود این آمار بیانگر این است که ایران در تولید فولاد نسبت به دنیا ۱۶ درصد رشد مثبت داشته است و کشورهای ویتنام و چین هم با تولید ۴.۶ و ۱.۶ درصد رشد مثبت با فاصله زیاد بعد از ایران قرار گرفتند.
علیرضا رزم حسینی روز پنجشنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان اصفهان در سالن جلسات استانداری افزود: در این ارتباط هیچگونه رانتی به وجود نخواهد آمد زیرا از جمله اهداف ما مبارزه با فساد و رانت است.
وی ادامه داد: از هر کسب و کاری در راستای اشتغال خرد و تولید حمایت خواهیم کرد تا مشکلات مرتفع گردد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به وضعیت ورق فولادی در کشور بیان کرد: براساس شیوه نامه تمام کالاهای ورق در بورس عرضه میشود.
وی اظهار داشت: ما به دنبال حذف دلالان مالی هستیم و برخی از کالاهای راهبردی به صورت اعتباری اسنادی به قیمت بورس عرضه میشود.
رزم حسینی بیان کرد : وزارت صنعت، معدن و تجارت مسئولیت سنگینی در اقتصاد بعهده دارد و این در حالیست که ما در شرایط جنگ اقتصادی واقعی و تحریمهای ظالمانه قرار داریم از این رو باید معیشت مردم و تامین کالاهای اساسی و نهادهها مورد توجه باشد.
از گرانی ها عبور خواهیم کرد
وی بخش اصلی گرانیها را به دلیل وضعیت ارز و رشد نقدینگی دانست و گفت: با کمک فعالان اقتصادی از این شرایط عبور خواهیم کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امیدواریم به قیمتهای متعادل در سطح بازار دست پیدا کنیم که این مهم به روشهای علمی که سیاستگذار تعیین میکند امکان پذیر است.
وی ادامه داد: کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید از کارگروههای مهم بشمار میرود که مشکلات اشتغال و تولید تاحدودی در این کارگروه برطرف میشود.
رزم حسینی ادامه داد: کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کارگروهی با کارنامه مشخص و معین است که دستاوردهای خوبی برای حل مشکلات تولیدی دارد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: متاسفانه بدلیل رشد نقدینگی در کشور طی سال جاری و سال گذشته و همچنین در سنوات گذشته باعث شده کالاهای مزیتدار در مقاطع مختلف هجوم بیاورد و بازار کاذب بوجود بیاید.
وی ادامه داد: قانونگذار به درستی تشخیص داده است تا کالاهایی در بورس عرضه و بورس محل عرضه و تقاضا شود.
در این جلسه واحدهای تولیدی و صنعتی با حضور علیرضا رزم حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاونان وی و استاندار اصفهان مشکلات خود را بیان کردند.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتیترین استان کشور بشمار میآید.
سهم اصفهان در صنعت کشور را ۱۱ درصد، سرمایه گذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی هشت درصد و رتبه اصفهان در طرحهای نیمه تمام صنعتی و تعداد معادن اول و از نظر ذخایر معدنی دوم است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در سفری ۲ روزه به اصفهان علاوه بر حضور در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با فعالان اقتصادی استان دیدار و گفت و گو و بازدیدی از فولاد مبارکه و گروه صنعتی انتخاب خواهد داشت.
انتهای پیام/