stat counter
تاریخ : چهارشنبه, ۳۰ آبان , ۱۴۰۳ Wednesday, 20 November , 2024
  • کد خبر : 366520
  • 30 اردیبهشت 1400 - 18:48
5
استاندار همدان:

بیش از ۳۰۰ پروژه در استان همدان در دست ساخت و اجرا است

بیش از ۳۰۰ پروژه در استان همدان در دست ساخت و اجرا است
همدان- استاندار همدان گفت: بیش از 300 پروژه هم اکنون در استان همدان در حال ساخت است که امید است با همکاری‌های مداوم دستگاه‌های اجرایی و پای کار بودن بخش خصوصی شاهد به نتیجه رساندن آن‌ها باشیم.
قلم | qalamna.ir :
خبرنگار قلم از همدان، سیدسعید شاهرخی در جلسه اقتصاد مقاومتی استان همدان که روز پنجشنبه در استانداری همدان برگزار شد، با بیان اینکه سال جاری همزمان با برگزاری انتخابات و انتقال مسئولیت و رئیس جمهوری جدید خواهد بود، عنوان کرد: این وضعیت، شرایط خاص خودش را دارد و البته روندی قانونی، طبیعی و ضروری و البته با اهمیت است.

وی با اشاره به اینکه این فضا به هیچ عنوان نباید روی روند اجرای کارها اثر بگذارد، اظهار کرد: بایستی تا آخرین لحظه توانمان کارها را پیش ببریم و بایستی دقت و توجه ویژه‌ای برای پیگیری امور داشته‌باشیم.

وی با بیان اینکه سال جاری با نام تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها عجین شده است، اظهار کرد: توجه به معیشت و حمایت از تولید در استان همدان همواره مورد توجه ویژه‌ای بوده است و در این زمینه برنامه‌ریزی‌ها در قالب برنامه راهبردی و عملیاتی سه ساله استان همدان تدوین شد.

استاندار همدان با اشاره به اینکه برخی از واحدهای تولیدی در استان همدان مستهلک و امکان بازگشت به کار را ندارند، گفت: در استان همدان کارهای بزرگ و بی‌نظیری انجام شده و هم اکنون نیز در حال اجرا است به نوعی که هم اکنون ۱۲۰ واحد تولیدی در استان همدان به همت در سال گذشته احیا و به چرخه تولید برگشتند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۳۰۰ پروژه نیز هم اکنون در استان همدان در حال ساخت است که امید است با همکاری‌های مداوم دستگاه‌های اجرایی و پای کار بودن بخش خصوصی شاهد به نتیجه رسیدن آن‌ها باشیم.

شاهرخی با بیان اینکه تمامی ۳۰۰ پروژه مذکور ارزشمند و جزء اولویت‌های استان هستند، اظهار کرد: در این زمینه ۱۰۰ آیتم مشخص شد که بر اساس آن بتوانیم پروژه‌هاو دستاوردهای آن‌ها را مشخص سازیم بدین ترتیب، مشخص می‌شود که اول انقلاب کجا بوده ایم، سال ۱۳۹۲ کجا بودیم و در نهایت، هم اکنون کجا هستیم.

استاندار همدان با تصریح به اینکه ماموریت‌ دستگاه‌های اجرایی در برنامه راهبردی سه ساله توسعه استان، می‌بایست به صورت کامل و با تمام ظرفیت‌ها تا پایان دولت انجام گیرد، گفت: تاکنون کارها به‌صورت جهشی در سطح استان همدان پیش رفته است، اما اعتقاد نداریم که اینجا مدینه فاضله است بلکه کارهای زیادی نیز باقیمانده که بایستی به نتیجه برسانیم.

وی با تاکید بر اینکه ما به دنبال توجه به معیشت و حمایت از تولید بوده است، اظهار کرد: در این زمینه ۱۲۰ واحد تولیدی سال گذشته به کار برگشتند و در کنار این روند، اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیز به عنوان محور کلیدی بعدی در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گرفت.

شاهرخی در ادامه صحبت‌های خود بر لزوم جلب و جذب سرمایه‌گذاران برای اجرای پروژه‌های مفید و اثرگذار در سطح استان تاکید ورزید و گفت: جذب سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه‌های اولویت‌دار و مطالعه شده امری ضروری است که بایستی فرمانداران اهلیت سرمایهگذاران را مدنظر قرار داده و در این مسیر، قدم بردارند.

وی با بیان اینکه حمایت از واحدهای فعال تولیدی برای ارتقای ظرفیت تولید آن‌ها را از سیاست‌های جدی دستگاه‌های ذی‌ربط دانست و عنوان کرد: برخی از واحدهای تولیدی غیرفعال و نیمه تعطیل هستند که بایستی برای احیای آن‌ها قدم‌های جدی برداشت.

استاندار همدان ادامه داد: برخی از واحدهای تولیدی تعطیل و البته فاقد قابلیت احیا هستند، اظهار کرد: این واحدها بایستی مدنظر قرار گیرند تا بتوان آن‌ها را وارد چرخه دیگری نمود.

شاهرخی در تشریح این موضوع گفت: استفاده بهینه از ظرفیت، امکانات و خط تولید واحدهای تولیدی که احیای آن‌ها ممکن نیست، در دستور کار قرار گیرد.

استاندار همدان با بیان اینکه واحدهایی هم در سطح استان وجود دارند که به دلایل مسائل قضایی متوقف یا مدعی دارند، اظهار کرد: این موارد بایستی لیست شوند و موانع قضایی آن‌ها برداشته شوند.

شاهرخی با تاکید بر اینکه بایستی سرعت بیشتری در اجرای طرح‌های نیمه‌تمام داشته باشیم، یادآور شد: بیش از ۳۰۰ پروژه هم اکنون در سطح استان همدان در حال ساخت و نیمه‌تمام هستند که نیاز است آن‌ها به تفکیک شهرستانی اعلام و قدم‌ها در مسیر تسریع اجرای این پروژه‌ها برداشته شود.

وی با تاکید بر اینکه بایستی بانک‌ها نگاه ویژه‌تری به طرح‌های استان داشته باشند، خاطرنشان کرد: نیاز است که منابع مالی پروژه‌ها تامین و قدم در مسیر تکمیل آن‌ها برداشته شود و عامل نزدیکی با سرمایه‌گذاران و متقاضیان طرح‌های اقتصادی استان داشته باشیم.

شاهرخی با بیان این موضوع تاکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی با سرمایه‌گذاران، سازندگان و متقاضیان طرح‌های مختلف تعامل نزدیک داشته باشند.

استاندار همدان با بیان اینکه عملکرد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در خدمت و حمایت از تولید‌کنندگان استان همدان رضایت‌بخش بوده است، خواستار این شد که حوزه صادرات در دستور کار حوزه اقتصادی استان همدان قرار گیرند.

شاهرخی ادامه داد: توجه به استارتاپ‌های و کسب و کارهای جدید و دانش‌بنیان از اولویت‌های جدی مسئولان مربوطه باشد.

استاندار همدان در ادامه صحبت‌های خود با تصریح بر اینکه حمایت و خرید از کالاهای داخلی استان در اولویت دستگاه‌های اجرایی باشد، خاطرنشان کرد: طبق دستور رئیس‌جمهور مبنی بر فعال کردن و مولدسازی معادن، در استان نیز هرچه سریع‌تر، مولدسازی معادن تعیین تکلیف شوند، بدین‌ترتیب بایستی این مهم، در دستور سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان قرار گیرد.

تلاش در جهت حل مشکلات واحدهای تولیدی

ظاهر پورمجاهد نیز در ادامه با بیان اینکه هفته‌ای دو جلسه در قالب ستاد تسهیل و رفع موانع تولید داریم، اظهار کرد: از اول اردیبهشت ماه مشکلات و درخواست‌های واحدهای تولیدی به صورت سیستمی به ثبت می‌رسند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با بیان اینکه سازمان صمت نیز در قالب مرکز شبانه‌روزی اقداماتی را ارائه می‌دهد، از فعالیت این مرکز از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب خبر داد و گفت: از ساعت ۸ شب تا ۸ صبح نیز تمامی مشکلات ارائه شده واحدهای تولیدی و صنعتی ضبط و در اسرع وقت به آن‌ها رسیدگی می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه بایستی تمامی انرژی‌ها از سوی مسئولین استانی هم راستا باشد، گفت: باید تلاش در مسیر حل مشکلات واحدهای تولیدی هم جهت و در این مسیر قدم برداشت.

تصویب ۱۸ پروژه اقتصاد مقاومتی برای سال ۱۴۰۰

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان در تشریح پروژه‌های مصوب اقتصاد مقاومتی سال ۱۴۰۰ استان همدان با اشاره به سه گام تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها مطرح کرد: در این راستا ۱۸ پروژه اقتصاد مقاومتی به تصویب رسید.

سیداسکندر صیدایی در تشریح این پروژ‌ها مطرح کرد: در کمیته فرهنگی و گفتمان‌سازی، تکمیل اردوگاه دانش‌آموزان استثنایی امیرالمومنین (ع)، تکمیل اردوگاه دانش‌آموزی گنجنامه، مجتمع فرهنگی هنری زنگنه، مرکز پژوهش تحقیقات آموزش تحصیلات تکمیلی، مرکز فرهنگی هنری هنرهای معاصر و مجتمع فرهنگی و هنری فیروزان به تصویب رسیده‌اند.

وی در تشریح پروژه‌های مصوب کمیته عمران و انرژی در قالب پروژه‌های اقتصاد مقاومتی سال جاری نیز از احداث مرکز جامع سرطان بعثت، پر و مسلوب‌المنفعه نمودن چاه‌های فاقد پروانه، استخر سرپوشیده مجموعه ورزشی بانوان بهار، ایمن‌سازی و اصلاح نقاط حادثه خیز و اجرای سامانه‌های آبیاری سخن گفت.

صیدایی ادامه داد: پروژه‌های پیشنهادی کمیته اقتصادی استان که در این راستا به تصویب رسیده‌اند نیز شامل، مرکز تخصیصی آموزشی کارآفرینی و مهارت‌های کسب و کار، اجرای خوشه چرم، توسعه واحدهای گلخانه‌ای، افزایش فرآوری و ایجاد ظرفیت ذخیره سازی جدید و سرشاخه کاری باغات گردو است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان با بیان اینکه در قالب پروزه‌های مصوب کمیته علمی و فناوری نیز راه اندازی مجتمع تخصصی آموزشی، تولیدی و کشاورزی نوین و تکمیل مرکز نوآوری و شتابدهی به تصویب رسید، عنوان کرد: در قالب پروژه‌های جهش تولید سال گذشته و طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی مقاومتی سال جاری اقدامات و برنامه ریزی‌هایی به عمل آمده است.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
  • خبرنگار شکیبا کولیوند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.