stat counter
تاریخ : شنبه, ۱ دی , ۱۴۰۳ Saturday, 21 December , 2024
  • کد خبر : 366522
  • 30 اردیبهشت 1400 - 18:47
3
استاندار همدان تاکید کرد:

بیش از ۸۵ درصد منابع اعتباری، ملی و نیازمند پیگیری است

بیش از ۸۵ درصد منابع اعتباری، ملی و نیازمند پیگیری است
همدان- استاندار همدان با بیان اینکه بیش از 85 درصد منابع اعتباری و ملی نیازمند پیگیری هستند، به پیشرفت پروژه‌هایی چون سد گرین نهاوند با استفاده از اعتبارات ماده 56 و اعتباری 327 میلیارد تومانی و تصویب قطار شهری همدان با اعتبار 5 هزار میلیارد تومانی در فاز اول آن اشاره کرد.
قلم | qalamna.ir :

خبرنگار قلم از همدان، سیدسعید شاهرخی امروز در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان همدان که در استانداری همدان برگزار شد، با بیان اینکه زمینه‌های برگزاری انتخابات سالم و رقابتی در استان همدان فراهم است، اظهار کرد: با توجه به ماه‌های پایانی دولت، نباید برنامه‌های دستگاه اجرایی تحت تاثیر آن قرار گیرد؛ بنابراین پیگیری‌ها و تلاش‌های خود را تا آخرین لحظات پایانی انجام دهند.

وی با تصریح بر اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی، تغییر نخواهند کرد، گفت: امسال با تدابیر مقام معظم رهبری، نام‌گذاری سال منطبق بر شرایط کشور طرح شده است.

استاندار همدان با بیان اینکه برای مدیریت و توسعه استان همدان در سال سوم برنامه عملیاتی مان هستیم، عنوان کرد: مکلف به اجرای قانون هستیم و تمامی محورهای اولویت‌دار در حوزه اقتصادی نیز ابلاغ شده است که بایستی مورد توجه قرار گیرند.

شاهرخی خاطرنشان کرد: تاکنون توفیقات خوبی در زمینه تحقق برنامه راهبردی سه ساله توسعه استان به دست آماده است.

وی با اشاره به پیشرفت طرح‌های تاثیرگذار در استان همدان، خواستار مستندسازی این موارد شد و افزود: همه طرح‌ها نیازمند پیوست رسانه‌ای هستند و مصمم هستیم تا با جدیت و قدرت و با تلاش مضاعف کارها را پیش ببریم.

بیش از ۸۵ درصد منابع اعتباری، ملی و نیازمند پیگیری است

استاندار همدان با بیان اینکه بیش از ۸۵ درصد منابع اعتباری و ملی نیازمند پیگیری هستند، به پیشرفت پروژه‌هایی چون سد گرین نهاوند با استفاده از اعتبارات ماده ۵۶ و اعتباری ۳۲۷ میلیارد تومانی و تصویب قطار شهری همدان با اعتبار ۵ هزار میلیارد تومانی در فاز اول آن اشاره کرد.

وی با تاکید بر اینکه این پروژه‌ها در توسعه استان نقش اثرگذار بسیاری دارند، عنوان کرد: بایستی چنین پروژه‌هایی مدنظر قرار گیرند تا آهنگ توسعه استان شدت یابند.

شاهرخی در ادامه صحبت‌های خود به بحث فروش املاک مازاد اشاره کرد و گفت: دستگاه‌های اجرایی فروش املاک مازاد و اضافی را در دستور کار قرار دهند.

استاندار همدان با بیان اینکه بدهی ۱۵ ساله استانداری همدان که بالغ بر ۷ تا ۸ میلیارد تومان بود سال گذشته تهاتر شد، گفت: بایستی دستگاه‌های اجرایی از فرصت تهاتر نیز کمال استفاده را ببرند.

شاهرخی با بیان در تخصیص آب استان محدودیت وجود دارد و نمی توان برای هر طرحی آب در نظر گرفته شود، گفت: بایستی تخصیص‌های قبلی که راکد شده است، را پس بگیریم و در کمیته تخصیص آب به طرح‌های جدید، آب اعطا شود چراکه برخی پروژه‌های مناسب و مهم استان مانند گلخانه‌ها هم اکنون، لنگ آب هستند.

وی با اشاره به اینکه تقاضا داریم تا حداکثر تا ۱۵ خردادماه کل تخصیص‌های راکد باطل و در اختیار امور آب باشند تا بتوانیم تصمیم‌های لام را بگیریم، تصریح کرد: در تخصیص اعتبارات پروژه‌ها نیز رقم قابل توجهی یعنی بالغ بر ۴۶۴ میلیارد تومان برای محرومیت‌زدایی در نظر گرفته شده و ۳۰۰ میلیارد تومان برای آب روستایی که در این مسیر بایستی به نحو مطلوبی از ظرفیت‌های بسیج استفاده شود.

شاهرخی با بیان اینکه اعضای شورای برنامه‌ریزی تعامل و رابطه نزدیکی با رسانه‌های استان برای در میان گذاشتن برنامه‌ها و ارائه گزارش اقدامات خود داشته باشند، گفت: مدیران استان در سال گذشته توفیقات خوبی به دست آورده‌اند که قابل تقدیر است.

اعتبارات هزینه‌ای استان تا پایان سال ۱۳۹۹ به ۴۸۵ میلیارد تومان رسید

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان درخصوص وضعیت بودجه و اعتبارات ۱۴۰۰ برای استان همدان تشریح کرد: درآمدهای استانی (عمومی و اختصاصی) برای استان همدان به نحوی است که درآمد عمومی استان برابر ۱۳میلیون و ۲۱۶ هزار و ۵۹۸ میلیون ریال و در آمد اختصاص استان برابر ۴۰۳ هزار و ۹۸۰ میلیون ریال است.

سیداسکندر صیدایی با بیان اینکه در مجموع، درآمدهای استان همدان برابر ۱۳ میلیون و ۶۲۰ هزار و ۵۷۸ میلیون ریال برآورد شده است، اظهار کرد: این درآمدها به تفکیک دستگاه‌های اجرای و در قالب‌های مختلفی چون درآمد موضوع ماده ۹۹ قانون شهرداری ها، درآمد حاصل از صدور، تعویض و تمدید گذرنامه، درآمد حاصل صدور گواهینامه هوشمند، درآمد حاصل از فروش کالاهای کشاورزی، مالیات‌ها و درآمدهای سایر دستگاه‌های اجرایی است.

وی در ادامه صحبت‌های خود به وضعیت اعتبارات هزینه‌ای استانی اشاره کرد و افزود: این اعتبارات به تفکیک اعتبارات هزینه‌ای دستگاه‌های اجرایی ملی و دستگاه‌های اجرایی مشخص شده اند.

صیدایی با تصریح بر اینکه در ابلاغیه قانون بودجه ۱۴۰۰ الزاماتی وجود دارد، مثل صرفه‌جویی در اعتبارات سرمایه‌ای و تکمیل فرآیند بودجه‌ریزی و غیره، بیان کرد: اعتبارات هزینه‌ای بالغ بر ۳۴۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده بود که ۱۰۰ درصد آن تخصیص یافت که با رایزنی‌های به عمل آمده این میزان به ۴۳۰ میلیارد تومان و در نهایت تا پایان سال ۱۳۹۹ به ۴۸۵ میلیارد تومان رسید که صد درصد آن نیز تخصیص یافت.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان همدان با تاکید بر این که میزان اعتبارات هزینه ای استان در سال ۱۴۰۰ برابر ۵۳۰ میلیارد تومان عنوان شده است، تصریح کرد: کل اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای استان همدان نیز برابر ۵۰۸ میلیارد تومان عنوان شده است.

وی با بیان اینکه محرومیت‌زدایی از جمله اصلی‌ترین موارد در اعتبارات سال جاری است، اظهار کرد: در مجمع، ۲ هزار و ۴۴۷ میلیارد تومان اعتبارات کلی است که برای استان همدان در نظر گرفته شده است.

صیدایی با بیان اینکه در طرح‌های دارای مجوز کمیسیون ماده ۲۳ استان همدان، تنها احداث تراموای همدان عنوان شده است، اظهار کرد: به منظور کاهش روند کاری در کمیسیون‌ها نیاز است که دستگاه‌ها مدارک مورد نیاز مانند بحث‌های پدافندی، زیست محیطی و غیره را تکمیل نمایند.

وی در تشریح این موضوع گفت: ماده ۲۳ بیمارستان اسدآباد ابلاغ شده است اما تعدادی از پروژه‌ها در حوزه راه و بیمارستانی‌های استان به سبب نقص مدارک نتوانسته اند مجوز لازم را بگیرند.

صیدایی ادامه داد: به سبب فروش اموال مازاد، استان همدان جز استان‌های برتری کشوری است و هم چنان این مهم در سال جاری نیز در دستور کار قرار دارد.

این مسئول با تصریح بر اینکه در سال جاری نیز تاکنون ۵ میلیارد تومان فروش در این زمینه داشته‌ایم، اظهار کرد: سیاست در سال جاری به نحوی است که اولویت با پروژه‌های قابل اتمام و اثرگذار در معیشت مردم باشند و پروژه‌هایی که در سند راهبردی و عملیاتی سه ساله استان مدنظر قرار داده شده اند، مورد توجه قرار گیرند.

صیدایی یادآور شد: از ابتدای سال تاکنون ۲۰ درصد از اعتبارات جهش تولید نیز به صورت نقدی به ما ابلاغ و تخصیص یافته است.

وی به اعتبارات عمرانی استان همدان در سال ۱۴۰۰ نیز اشاره کرد و با بیان اینکه این اعتبارات در سال گذشته برابر یک هزار و ۸۶ میلیارد تومان بوده است، اظهار کرد: این اعتبارات در سال جاری به یک هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان همدان در این راستا با بیان اینکه ۹۰۰ میلیارد تومان این اعتبار مختص بحق‌های جدیدی است که مدنظر قرار گرفته است، ادامه داد: ۴۶۵ میلیارد تومان آن برای محرومیت زدایی، ۳۰۰ میلیارد تومان آن برای آب روستایی و ۱۲۳ میلیارد تومان نیز در اختیار نمایندگان قرار خواهد گرفت (هر نماینده ۱۵ میلیارد تومان) بدین ترتیب، بایستی نمایندگان مجلس پروژه‌ها را اعلام نمایند و ۹ میلیارد تومان نیز در بحث راه‌ها مدنظر قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه کارگروه امور زیربنایی استان همدان ۱۲ مصوبه طی دو جلسه داشته است، مطرح کرد: نیاز است که پروژه‌ها بررسی و نتیجه آن‌ها مشخص و برآوردهای لازم صورت پذیرد.

برخی پروژه‌های شهرستانی ماهیت استانی دارند

در ادامه، محمدعلی محمدی با بیان اینکه بر اساس توافق‌های وزارت کشور با سازمان مدیریت و برنامه ریزی در سال ۱۳۹۹ قرار بر این شد تا پروژه‌هایی که در سال ۱۴۰۰ افتتاح می‌شوند، ما به التفاوت آن‌ها ابلاغ شوند، اظهار کرد: ۱۴ پروژه در این راستا برای شهرستان همدان وجود دارد اما تخصیص صد در صدی آن‌ها ابلاغ نشده است.

فرماندار شهرستان همدان به وضعیت توزیع اعتبارات متوازن اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه طرح‌های راه و کشاورزی در این اعتبارات منتفی شده است، نیاز است که در اعتبارات استانی به آن‌ها توجه شود از سویی، برخی از پروژه‌ها در شهرستان همدان وجود دارند که پروژه‌هایی با ماهیت استانی هستند.

وی در این زمینه تشریح کرد: پروژه‌هایی چون اردوگاه گنجنامه، تکمیل پروژه کتابخانه مرکزی و تکمیل پیست اسکی تاریک دره از جمله این پروژه‌ها هستند بدین‌سان، تقاضا داریم تا از سر جمع اعتبارات کمکی شود تا این موارد را بتوانیم به پایان رسانده و از اعتبارات شهرستانی در آن‌ها استفاده نشود.

موزه تاریخی نهاوند نیازمند اعتبار است

مراد ناصری در ادامه این جلسه، به یکی از پروژه‌های راه روستایی در شهرستان نهاوند اشاره کرد و گفت: این راه روستایی نیازمند یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان است، از سویی با توجه به تعطیلی موزه تاریخی نهاوند، از استاندار همدان درخواست داریم تا اعتباری را برای راه اندازی موزه‌ای جدید برای این شهرستان در نظر بگیرند.

فرماندار شهرستان نهاوند خاطرنشان کرد: مجموعه ورزشی باباقاسم در این شهرستان نیز هم اکنون پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی دارد که نیازمند اعتباری دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی بود که یک میلیارد آن توسط وزارت ورزش تامین و هم اکنون درخواست اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومانی را برای تکمیل این پروژه داریم.

گفتنی است؛ در پایان این جلسه از اطلس نقشه‌های آمایش استان همدان رونمایی شد.

هشتگ: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.