stat counter
تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024
  • کد خبر : 150825
  • 06 مرداد 1399 - 9:35
3

مدیریت نقدینگی در کشور نیازمند برنامه خاصی است

مدیریت نقدینگی در کشور نیازمند برنامه خاصی است

ایسنا/اردبیل نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی بااشاره به اینکه مدیریت نقدینگی در کشور نیازمند برنامه خاصی است، گفت: تلاش مجموعه دولتمردان در پیگیری برای حل مشکلات اقتصادی کشور ستودنی است و ما حق نداریم در برابر این تلاش‌ها بی‌انصافی کنیم.

قلم | qalamna.ir :

میرغنی نظری ۶مرداد در پنجمین نشست شورای هماهنگی دستگاه‌های زیرمجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اردبیل اظهار کرد: مشکلات اقتصادی کشور ناشی از چند عامل اصلی است که ضرورت دارد علاج‌بخشی در این حوزه را مدنظر قرار دهیم.

وی یکی از این مشکلات را افزایش نقدینگی در کشور دانست و خاطرنشان کرد: باید برنامه خاصی را برای مهار و مدیریت نقدینگی در کشور داشته باشیم تا بیش از این تورم کمرشکن مردم ما را له نکند.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در کنار این امر بانک‌ها باید از بنگاه‌داری به شدت پرهیز کنند که با پیگیری دستگاه قضا قرار است دو هزار و ۶۰۰ بنگاه اقتصادی بانک‌ها به بخش خصوصی واگذار شود.

نظری به فرار مالیاتی در کشور اشاره کرد و گفت: آخرین آمارها نشان می‌دهد ۱۰۰ هزار میلیارد تومان فرار مالیاتی در کشور داریم که این خود عامل اصلی در کسری بودجه و عدم توازن بودجه‌های هزینه‌ای و عمرانی است.

وی با ابراز نگرانی از رشد معاملات و سود عرضه شده در بورس بیان کرد: فعالیت بیش از ۴۵ ایرانی در بورس و افزایش ۲۰۰ درصدی سرمایه‌گذاری در این حوزه نگرانی‌های ما را بیشتر کرده چرا که این شرایط غیرواقعی و غیرشفاف به نظر می‌رسد.

دبیر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی از تحریم‌ها به عنوان عامل تشدید معضلات اقتصادی در کشور یاد کرد و افزود: نباید همه تقصیرها را به گردن دولتمردان بیندازیم چرا که در این اوضاع سخت که تحریم‌ها نیز تشدید شده دولتمردان تلاش جدی انجام می‌دهند تا اوضاع اقتصادی کشور را آرام کنند.

نظری ضرورت سرمایه‌گذاری شرکت‌های نیمه دولتی را در استان اردبیل یادآور شد و بیان کرد: جای گلایه است که بنیاد مستضعفان، برکت، شستا و دیگر مجموعه‌های اقتصادی در استان اردبیل هیچ سرمایه‌گذاری را انجام ندادند.

وی با انتقاد از بی‌تدبیری‌های مسئولان قبلی بنیاد مستضعفان در تعطیلی کارخانه نئوپان خلخال تصریح کرد: ۳۰۰ خانوار از قبل این تعطیلی بیکار شده و توان معیشتی خود را از دست داده‌اند.

نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: توزیع ماسک و غذا از سوی این نهادهای انقلابی دردی از مردم را درمان نمی‌کند و باید این مجموعه‌های اقتصادی فکری به حال توانمندی اقتصادی مردم کنند.

انتهای پیام

هشتگ: , , , , , ,

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.