کنارکوهی افزود: دامپزشکی خوزستان با واحدها و افرادی که مبادرت به عرضه و فروش مرغ زنده کنند و بهداشت عمومی جامعه را به مخاطره میاندازند برخورد قانونی خواهد کرد.
مدیرکل دامپزشکی خوزستان ادامه داد: هم اکنون بیشتر واحدهای مرغداری در خوزستان مشغول پرورش مرغ به روش بهداشتی بوده و مرغهای تولیدی خود را در پایان دوره پرورش، به منظور کشتار به کشتارگاههای طیور منتقل میکنند و در کشتارگاهها مرغها با نظارت، ناظران شرعی و بهداشتی دامپزشکی در راستای تولید محصول سالم و حلال ذبح میشوند.وی گفت:با توجه به نظارتهای صورت گرفته توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی فقط محصولات سالم و بهداشتی به مصرف کننده میرسد ضمن آنکه مرغهای تولیدی در کشتارگاههای صنعتی طیور به صورت گرم (کشتار روز) و بستهبندی شده و دارای تاریخ مصرف و انقضا و درج قیمت در اختیار مصرف کنندگان قرارمی گیرد.عرضه مرغ زنده در بازارچههای محلی ، معابر ، حاشیه جاده، وانت بارها شهرهای استان از جمله کلانشهر اهواز به قیمت هرکیلوگرم ۲۰۰هزار ریال به فروش میرسد.مرغ کشتار روز در اهواز هماکنون بین ۲۵۰ تا ۲۷۰ هزار ریال در هر کیلوگرم عرضه میشود.با افزایش قیمت مرغ کشتار روز ، روند عرضه غیربهداشتی مرغ زنده در سطح شهرهای خوزستان بیشتر شده است.