گروه علم و فناوری: محققان اخیرا به این نتیجه رسیده اند که نوشیدن روزانه یک فنجان قهوه ریسک ابتلا به کرونا را تا یک دهم کاهش می دهد.
پژوهشگران آمریکایی پس از تجزیه و تحلیل سوابق ۴۰ هزار بزرگسال انگلیسی به این نتیجه رسیده اند که نوشیدن روزانه یک فنجان قهوه ریسک ابتلا به کرونا را تا یک دهم کاهش می دهد.
آنها معتقدند این نوشیدنی حاوی مواد گیاهی تقویت کننده سلامتی است که ممکن است سیستم ایمنی را توربوشارژ کند.
اما به نظر نمی رسد چای و میوه چنین اثری داشته باشند. همچنین رژیم غذایی سنگین شامل گوشت های فرآوری شده، مانند سوسیس و کالباس، احتمال ابتلا به نوع شدید کرونا را افزایش می دهد.
پژوهشگران آمریکایی پس از تجزیه و تحلیل سوابق ۴۰ هزار بزرگسال انگلیسی به این نتیجه رسیده اند که نوشیدن روزانه یک فنجان قهوه ریسک ابتلا به کرونا را تا یک دهم کاهش می دهد.
آنها معتقدند این نوشیدنی حاوی مواد گیاهی تقویت کننده سلامتی است که ممکن است سیستم ایمنی را توربوشارژ کند.
اما به نظر نمی رسد چای و میوه چنین اثری داشته باشند. همچنین رژیم غذایی سنگین شامل گوشت های فرآوری شده، مانند سوسیس و کالباس، احتمال ابتلا به نوع شدید کرونا را افزایش می دهد.